Hemma igen

Igår vid lunch kom vi hem igen. Blev tidig avfärd från Växjö för T hade ett möte i Eskilstuna vid 14 och bara att gå upp tidigt, lite extra tidigt för vi ville kunna sitta länge och äta frukost.
Vi körde ner i måndags och på tisdagen, när T jobbade, passade jag på att shoppa i Växjö. Vi bodde ju där under många år så hittar bra även om staden givetvis ändrats en del sedan vi flyttade 2003 men vi har ju varit där ofta; två söner som bott där många år och nu en som fortfarande bor kvar.

Tisdagskvällen spenderade vi hemma hos äldste sonen och hans R. Hämtade thaimat, umgicks och så hjälpte vi dem med lite praktiskt fixande; en tavla skulle upp, en lampa över nya bordet och en magnettavla på väggen.
Och så upp med tuppen igår då. Kanske bra att vi inte blev kvar under dagen i Växjö för de råkade ut för ett stort strömavbrott, hela stan slogs ut och alla butiker tvingades stänga…

Men i tisdags var allt som vanligt och jag lyckades köpa två julklappar, två tröjor och två par jeans. Måste verkligen tipsa om stretchjeans hos Lager157! Deras modell Snake är tighta, har hög midja, igensydda fickor fram (blir så mycket snyggare så) och två par för 300 kr! Löjligt billigt för toppenbra jeans! Och finns i flera olika tvättar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: