Mörkt och grått

Nä, jag har inte glömt er bara inte haft inspiration att skriva eller något att skriva om kanske också.
Det är väl absolut den tristaste delen av året som slog till i början av veckan; grått, rått och mörkt. Plus duggregn. Nåja, idag har solen kikat fram lite då och då men det skymmer tidigare och tidigare.

Det här mörkret gör att jag lätt skulle kunna gå och lägga mig vid 17 men det funkar ju inte och högst troligt skulle jag ju vakna mitt i natten och tro det är morgon!
Man får kämpa på!

Har i alla fall lunchat med fina fd hyresgästen C, alltid lika trevligt och vi spånade lite om både det ena och det andra och ska försöka få till att ses en kväll i november för att planera nyårs-meny! Japp, vi ska fira ihop i år, det var ju trevligt sist det begav sig!

Sedan har jag ägnat resten av eftermiddagen år att flänga runt på olika ärenden i olika butiker på olika ställen i stan. Nu får det bli att packa upp sakerna och sedan läsa en stund innan det är dags för att laga middag tills T kommer hem. Han ska spela en timme Paddel, någon slags mix mellan badminton och squash (inte grönsaken då!), vid 16 och lär vara helt slut när han kommer hem!

Hoppas ni har en fin dag och inte lider allt för mycket av mörkret!

Annons

4 svar to “Mörkt och grått”

 1. karin Sjögren Says:

  Ja visst har novembermörkret närmat sig, idag har vi dock en underbar soluppgång och det är utlovat fint väder, så idag ska vi ta itu med det sista i trädgården. R ska också sätta upp belysningen på vårt fina valnötsträd.
  Det lyser upp vintermörkret.

 2. Annika Says:

  Lider inte av mörkret, gjorde det inte i Sverige heller. Klart, det är ju mkt ljusare här, mer soltimmar och allt det där. Så det gör ju det hela lättare. Men just mörkret på vintern och hösten är inte svårt för mig. Jag vet, haha … bla bla bla JAG ska bara vara tyst :-) Hoppas din november ska bjuda på en hel del soltimmar. Hang in there!!

  • Brysselkakan Says:

   Jag upplevde det betydligt enklare att tackla mörkret när vi bodde i Bryssel, där är det också fler ljusa timmar under vintern. Men jag önskar att jag inte påverkades så mycket som jag gör. Idag har solen lyst under eftermiddagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: