Inte på listan

Antar att så gott som alla har rätt fullt upp den här veckan. Har du koll på alla julklappar? Är maten inför jul planerad?
När det är något lite större på gång, som jul eller en resa, så skriver jag listor. Nåja, det gör jag varje vecka men just nu är den liten mer planerad än vanligt.

Punktar upp saker under de veckodagar som är kvar till julafton. Det som jag inte hinner med en dag flyttar till nästa och ibland kan jag stryka saker som hör till morgondagen redan dagen innan. Planering!

Och givetvis dyker det alltid upp saker som jag inte räknat med, som inte står på listan.
Som att T och jag vaknade i fredags och är förkylda. Rejält…
Så helgen har gått till en hel del vila men jag har faktiskt hunnit baka lite, det sköter ju ofta sig självt i ugnen en stund. Och slagit in de sista julklapparna. Men fortfarande väntar jag på tre som jag verkligen hoppas kommer i början av veckan för två av dem ska hinna postas.

Men nu ska jag svepa täcket om mig och mysa lite i soffan med min snorande man.

4 svar to “Inte på listan”

 1. Cecilia Says:

  Är klar med alla julklappar och det känns bra, köper numera bara till mina två barn, jag och mannen la ner julklappar för några år sen när det bara kändes som vi bytte pengar och gav varandra en massa prylar som vi inte ville ha. Vi stannar i Belgien iår känns så skönt att slippa hålla på och flyga och fara utan bara få vara hemma.

  • Brysselkakan Says:

   T och jag byter inte heller, det har vi nästan aldrig gjort ens. Men barnen, några kära vänner, några släktingar, hyresgästen och så några till förening som delar ut till behövande familjer i stan.
   Skönt att vara hemma, det förstår jag! Vi bilade alltid till Sverige vid jul när bi bodde i Bryssel, blev många mil tur och retur. Rätt skönt att slippa det även om jag saknar Bryssel.

 2. Annika Says:

  Sgs klar med klapparna nu. Känner mig rätt lugn.
  Krya på er nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: