Månen, en trött dam och långt skägg

Eftersom det är annandag jul även i Danmark och det betyder stängda butiker så tog vi i morse tåget till Louisiana. På tåget satt en äldre dam mitt emot oss. En trött dam. Hon somnade hela tiden och lutade sakta mer och mer åt ena hållet, rätade upp sig, lutade igen och så höll hon på. Helt uppenbart kunde hon inte ens med vilja hålla sig vaken. Sedan fick hon upp sin termos med te, hällde upp, drack en klunk och somnade. T lyckades fånga muggen innan hon hällde allt över sig. Hon skulle av på samma ställe som oss och i samma minut som tåget stannade somnade hon igen. Vi väckte henne och såg till att hon kom upp och av. Man kan knappast vara så trött utan att vara påverkad av medicin eller liknande men hon var mycket välklädd och absolut ingen trashank.

Väl på Louisiana såg vi utställningen om Månen och även konst av Cecily Brown.

Och en man med det längsta skägg jag sett!

DSC_4418

Gillade verkligen rummet med väggar och tak klädda med speglar och mängder av lampor som bytte färg. Man fick vara max fyra i rummet, det var tyst där inne och man står på en ö omringad av vatten.

Sedan tillbaka till hotellet och jag orkade inte gå ett steg till så det blev roomservice för att få middag.

Måste också berätta om toaletten på vårt rum! Den har en meny med olika slags vattenstrålar och luft om man skulle vilja slippa torka sig med papper, sitsen är uppvärmd och när det blir mörk lyser det ner på vattnet! Just det sista är faktiskt bra när man behöver gå upp och kissa på natten!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: