Tio år senare

Hipp hipp hurra!
18 januari och det är idag tio år sedan jag skrev mitt första inlägg här i bloggen. Då var jag 39, skulle fylla 40 i maj och nu då tio år äldre. Möjligtvis också tio kilo tyngre (har inte vägt mig på cirka två år för jag vill inte veta men när vi flyttade 2009 vägde jag 65 kg och det gör jag definitivt inte idag.)
Men nog om det, spelar ju ingen roll egentligen.

Det är alltså i juli tio år sedan vi flyttade till Bryssel, nåja, T flyttade redan i maj men yngste sonen och jag fick vänta tills sommaren på grund av skolan, husförsäljning och hitta bostad till de andra två sönerna. När jag skrev mitt första inlägg hade vi i två veckor vetat om att vi skulle flytta. Så mycket spännande väntade oss och jag kom verkligen att älska att bo i Bryssel.

Måste erkänna att det känns inte som tio år, fasen vad tiden går, och att vi i höst varit tillbaka sju år i Sverige känns om möjligt ännu mer osannolikt. Var definitivt inte planerat att stanna så länge i Sverige men man styr inte över allt och den ende som lyckats ta sig utomlands är ju yngste sonen! Men vi trivs här, det är väl bara det att det finns en längtan efter något nytt äventyr. Men den som lever får se.

Tio år av bloggande, drygt 4600 inlägg och många kommentarer. Flera trogna läsare, även om få av er kommenterar, men efter flytten till Sverige en krympande skara läsare totalt. Är inte så förvånad över det. Mitt liv i Sverige är ju inte direkt spännande! Skriver mer sällan än tidigare men det känns OK. Har väl i omgångar tänkt sluta helt men något gör att jag fortsätter.

Vi får se!
Kanske 2019 är året bloggen dör.
Eller året något spännande händer.
Eller fler börjar kommentera!
Man lever på hoppet!

Annons

4 svar to “Tio år senare”

  1. Stella i Italien Says:

    Grattis på 10-årsdagen! Så roligt att du länkade till mitt gamla inlägg. Jag tycker fortfarande att din blogg är väldigt välskriven och läsvärd och personlig. Du har en talang för att göra en historia av det vardagliga. Så jag hoppas att du fortsätter skriva!! Kram från Stella.

  2. Cecilia Says:

    Hoppas inte du slutar blogga!
    Visst är väl lite själviskt att jag gillar att få små inblickar i hemstaden men det är inte bara det, jag gillar såna här lite” vardags” bloggar där man kan läsa om vanliga normala saker skrivet på ett intressant sätt! Jag tröttnar lätt på dom stora bloggarna där allt är så tjusigt och tillrättalagt och där jag inte kan relatera till det jag läser även om jag följer såna också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: