Men det går över

Solen skiner ute, -7 just nu men -14 när jag vaknade i morse.
Idag blir en dag med just ingenting planerat. Kroppen sa tydligt ifrån igår, antagligen lite för mycket snöröjning den senaste veckan, värken kom smygande efter lunch igår och till slut värkte det precis överallt.
Kröp ner i hett vatten i badkaret, så skönt.

Så idag tar jag det lugnt, försökte cykla på min motionscykel i morse men gav upp efter en minut. Orken fanns inte.

DSC_4616

Så nu sitter jag i soffan, brasan brinner och jag kolla på Makalösa hem på Tv4 play.
Just inrednings- och arkitektprogram är något jag gillar att se på!

T jobbar sent idag, middag i stan så han lär komma hem när jag redan sover och just idag passar det mig perfekt; äter när jag vill, vilar, läser och jag tänker nog inte ens gå ut. Kanske dumt när solen skiner men idag bestämmer min kropp och inte mitt huvud!

Eftersom jag numera så sällan får den här riktigt jobbiga värken blir det faktiskt mer jobbig när den väl kommer men det går över, det vet jag ju. Och med värken kommer en orkeslöshet som inte bara är kroppen utan hela jag; tankar, tal, ja allt blir liksom trögt och jobbigt.
Så idag blir en lugn dag här hos mig.

Annons

2 svar to “Men det går över”

 1. Annika Says:

  Vad tråkigt med värken. Tänkte på det här med epsomsalt, är det ngt du testat? vet att många gärna tar ett sådant bad här då de har ont i kropp och muskler. Förstår ju att din värk är av annan kaliber, men vill bara höra om du testat.
  Det är kul med inredningsprogram och arkitektprogram. Just nu gillar jag Stay Here på Netflix + att jag gärna ser Marie Kondo i Tidying up. Finns ett program på netflix som heter Exteme Homes (tror jag), det är jättekul också.
  HOPPAS innerligt att du mår bättre imorrn.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, kul är det inte… Men är sedan i går eftermiddag något bättre men så trött och orkeslös. Epsomsalt har jag alltid i badvattnet! Om det hjälper? Tror det men å andra sidan badar jag aldrig utan det så inget att jämföra med.
   Stay here och Extreme Homes har jag inte sett! Fixer upper (görs inte mer), Location, location, location!, Grand designs UK och The World’s Most Extraordinary Homes är favoriter. Och svenska Husdrömmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: