Tvärtom

Förra helgens snöande och söndagens skottande känns rätt avlägset idag. Det har regnat i tre dagar nu, +4 ute och snön krymper så man nästan kan se det. Från taket rasar den i stora mängder. Inne i stan är pölarna stora och gummistövlar vore bäst att ha på fötterna. Och om några dagar ska det frysa på igen… Detta ständiga växlande i temperatur.

DSC_4622

DSC_4623

Tror jag håller mig inne idag, kroppen är tillbaka till normal form så gott som och det är jag glad för. Håller på med dynorna till båten, det blir bra och nu återstår den sista. Det är lite knepigt och mycket tankeverksamhet krävs, de har ju lite udda form och varje dyna blir mer unik än en fyrkantig med raka hörn och kanter. Men det är kul och jag gillar hur bra det blir. Och så ligger en rejäl hög tvätt och väntar på att bli vikt.

Hoppas ni har en fin helg och gör något kul!

Annons

2 svar to “Tvärtom”

  1. Annika Says:

    USCH, jag har både sett och hört om ert töväder. Varför kan det inte få vara vinter på riktigt? Det där ni har nu är verkligen värsta sortens väder, blask och tö i februari. Ja, såklart att det blir vinter igen, men det är ju jobbigt då det går mellan -10 till +5. Yikes. Här är det hällande regn och en grad, vidrigt trist. Ihållande och sådär rått att det kryper in i märgen.
    Hoppas helgen var god!

    • Brysselkakan Says:

      Ja, när det väl kommer så mycket snö kan den ju får ligga ett tag men icke… Idag skiner solen men det är isande kallt så inte så skönt ute som man tror. Och borta i Pullman, WA har det snöat så mycket att de fick Snow day igår men idag öppet som vanligt på univ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: