Skyller på det

Här är det fortfarande förkylt… Halsen har blivit lite bättre men tjockt och upp mot öron och näsa så lite lomhörd och misstänker att jag kan bli snuvig om det vill sig illa.
Det är vad det är och bara att kämpa på, äta c-vitaminer och dricka mycket. Så det får bli min ursäkt för att det blev tyst här.

Helgen var lugn och i lördags kväll kom vår gode vän J hit några timmar, hans sambo hade tjej-middag och han frågade om han fick vara här då! Vi Skypade med vår yngste son, som uppskattar samtal med J mycket, och när J åkte hem såg vi på snooker ihop med sonen. Även igår blev det några timmar snooker, det var ju final och Ronnie O’Sullivan vann! Plus att han gjorde sitt 1000:ende century.

Mellansonen är på väg hem från jobb i Tyskland och precis som förra gången har hans flyg ställts in och han har bokats om. Så 10 timmars väntan i Amsterdam har han att se fram emot och uppe på det blev hans iPad kvar på hotellet… Men den är upplockad av kollega men det innebär ju att han får försöka roa sig på annat sätt än serier på paddan. Nåja, han har ju mobil så det löser sig. Hem kommer han och på fredag åker han igen.

Även äldste sonen är på vift, flög till USA igår och hem på fredag och sedan vidare till Chile/Brasilien fyra dagar senare, den resan blir rätt intensiv…

Screenshot_20190311-104515

Man blir inte avis plus att Paris – Santiago tar 14 timmar… Lägg sedan till att han är nästan två meter lång och om vi normallånga tycker det är trångt på flyg så är det inget mot hur han har det.

Dags att vika lite tvätt innan det är dags för lunch och en sväng till Willys.
Ha en fin måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: