Och en halv kebab i Kisa

Söndag och vi sitter nu och kolla på final i snooker ihop med yngste sonen. Det vill säga T och jag sitter här och sonen mellan oss i form av att han hör i högtalaren!
Vi har idag hunnit med att byta till sommardäck på nya bilen, tvätta vinterdäcken och tvätta de till min bil. Vi bestämde oss för att vänta med att byta på min bil eftersom man ju egentligen ska ha vinterdäck tills siste mars.
Och så konstaterade vi att skolbarnen har tagit hand om de vissna krukväxter jag slängde ut i skogen för någon månad sedan. Vi får väl hoppas att de börjar växa!

DSC_0023.jpg

Igår hängde vi på låset till stans konditori vid nio för att hämta upp en tårta, sedan körde vi ner till Linköping för att fika ihop med mellansonen och fira att hans flickvän fyller år på tisdag. De skulle på maskerad på kvällen och temat var gumma och gubbe och senare fick vi bild på sonen.

Sedan susade vi vidare ner mot Småland, det blev ett stopp i Kisa för en lätt lunch som fick bli att vi delade på en kebab-tallrik!

DSC_0013

Målet var T.s föräldrar för att fira att svärfar, idag, fyller 75. God mat, samtal och smaskig efterrätt innan vi straxt innan 21 satte oss i bilen för att köra hem igen. Med nästan tomma vägar, torr vägbana, +6 ute och kanske lite väl tung gasfot hos T så var vi hemma på tre timmar och tio minuter! Rätt bra för en resa på 35,4 mil.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

2 svar to “Och en halv kebab i Kisa”

 1. Stella i Italien Says:

  Rubriken på det här inlägget skulle kunna vara titeln på en roman! – På sista bilden (med middagsbordet) ser man att vårljuset börjar visa sig. Äntligen! Stella

  • Brysselkakan Says:

   Ja! Bra boktitel! Vem vet, kanske du ser den titeln på någon bokrygg framöver men någon annan än jag får skriva den.
   Och vårljuset finns här nu! I går kväll luktade det vår ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: