Tyst

Lördag morgon och tyst hos mig. Beror inte på att T tagit sovmorgon, nä han var uppe redan 03.15. Istället beror det på att han just nu sitter på ett plan till Spanien för träningsläger med seniorlandslaget i golf och där blir han till nästa lördag.

Men i torsdags trodde nog varken han eller jag att resan skulle bli av för hans del. Han vaknade med ryggont som snabbt gick över till ett rejält ryggskott… Han ringde runt till varje tänkbar naprapat eller kiropraktor i Eskilstuna men ingen hade tid. Men ibland har man tur och en kollega till honom, som simmat i landslaget, ringde den naprapat de använde sig av (som T tidigare själv ringt) och plötsligt fanns det en tid!

DSC_0036

En rejäl behandling och igår vid lunch började det vända. Och säkert hjälpte spikmattan och vetevärmaren också till plus att jag tejpade honom med kinesiotape.
Så iväg kom han, kanske det inte går att spela första dagen men han är hoppfull!

Och det betyder alltså att jag är ensam en vecka framöver, trist men hanterbart! Och i helgen kanske mellansonen kommer på besök, vi får se!
Annars inga planer alls, har en hög med böcker så det lär bli en hel del läst och så bara ta det lugnt.
Hoppas du har fin fina planer för din helg och att solen skiner hos dig med!

 

Annons

2 svar to “Tyst”

  1. Annika Says:

    Jaha, ännu en sådan vecka för dig, trist.
    Men vad jobbigt att ryggen spökar så, tur att han fick hjälp och kunde åka. Hoppas du fick en fin helg, och att veckan ska bli skaplig.

    • Brysselkakan Says:

      Japp, återigen ensam. Och T är absolut inte bra i ryggen… Men tror han har kunnat spela idag, misstänker det eftersom han inte alls ring idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: