Viner rejält

Untitled-3 copy

De senaste veckorna har det blåst mycket här, det ser soligt och fint ut där ute men bitande kall vind.
Och idag är vinden värre än vanligt, det slår i fläkten hela tiden, smäller och har sig. Öppnade dörren till vår vind nyss och den liksom sögs fast i karmen och fick ta i rejält för att få upp den. Där uppe på vinden så klapprar takpannorna mot taket och andra ljud som jag försöker ignorerar och hoppas det är OK. Presenningarna på båtarna fladdrar rejält men verkar sitta kvar.

Desto värre inne i stan då tydligen två flytbryggor slitet sig och är på driv i Mälaren. Räddningstjänsten har fått ge sig ut och jaga ifatt dem.

Håller mig inne. Var visserligen en snabb sväng inne i stan på förmiddagen men då blåste det inte alls så här mycket, var och hämtade T:s bil på verkstaden och fick skjuts in til stan av en granne och vi passade på att dricka en kopp te och prata lite innan hon körde mig till Bilia och sedan vidare till sitt jobb.

I Spanien kämpar T på med ryggen och jag misstänker att det funkar bättre idag för han har inte ringt mig än idag! Hoppas verkligen han kan spela idag.

katt

Och så måste jag visa den här sötnosen! Han ska så fort han är 12 veckor flytta hem till äldste sonen, flickvännen och deras Athena. Athena behöver sällskap så det får bli en liten kisse till och lägligt så kastrerades Athena igår för kattungar vill de inte ha!

Annons

4 svar to “Viner rejält”

 1. Stockholm Shanghai Says:

  Åh så himla fin .

 2. Annika Says:

  Avskyr hård blåst. Det är ngt jag verkligen inte tycker om. Hemskt med bryggorna som slet sig också-
  Vilken söt katt, blir du inte sugen på att skaffa en? Eller, det kanske inte går pga allergier?

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det blåste lite väl mycket igår…
   Katt? Nej tack! Gillar inte djur, fast de är söta, så icke. Just denna sort funkar för allergiker, sonen är allergisk mot just katter men tål dessa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: