Veckans fynd

Tyvärr blir det mer sällan second hand-fynd numera. Beror nog mest på att mitt favorit-ställe bytt föreståndare och priserna har höjts, det känns inte riktigt lika mycket fynd när man kan köpa samma saker nya för inte så värst mycket mer (det betyder inte att jag köper samma saker nya men ni fattar).

Så när jag var på Ikea i onsdags fyndade jag där istället. Deras Fynd-avdelning är en klar favorit. Där plockade vi ihop ett helt kök i vårt första hus 1996 (tog visserligen ett halvår men jag var där i jobb 3 till 4 ggr/vecka) och alla luckor till vårt nuvarande kök när vi flyttade in 2012. Och massor av andra bra fynd genom åren, vissa sedan länge skänkta/slängda/trasiga men en hel del står kvar, tex bäddsoffan i arbetsrummet som ju till och med fått nytt överdrag.

Hur som helst! I onsdags då! Skulle spana efter påslakan och kuddar till båten. Bara ett påslakan för det är mer tänkt som filt om man fryser lite eller vill slumra en stund. Har sett ett ur deras sommarkollektion jag gillar men tvekat för att det är enfärgat vitt på baksidan och det känns rätt opraktiskt i båten. Köpa två och sy ihop? Ja, har tänkt tanken men då blir det plötsligt rätt dyrt, 149 kr*2…

Men det löste sig smidigt då tre sådana påslakan fanns på Fyndet för 79 kr/st. Så jag slog till på alla tre. Har nu sytt ihop två framsidor till ett påslakan och det tredje ska bli örngott men först ska vi bestämma vad för storlek vi vill ha på kuddarna.

Så nöjd med mina fynd!

Annons

2 svar to “Veckans fynd”

  1. Annika Says:

    Det ser verkligen somrigt och fint ut. Härligt att fynda lite. Tur att du kan sy så mkt själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: