Jo tack, det kändes

Har ju skrivit om min jobbiga höft tidigare och den har varit bra länge den här gången men i februari började det bli värre och borde kanske dragit i bromsen lite tidigare men man är envis och kanske inte så himla smart alltid.
Igår var det dags igen. Så T var snäll och körde mig till Stockholm, höll mig i handen när injektionerna lades och satan i gatan vad ont det gjorde den här gången. Inte samma kille den här gången men han kändes faktiskt ännu mer seriös och mån om att det skulle bli bra och då hade jag redan förtroende för den förre! Plus att ortopedläkaren närvarade. Lite märkligt att det kan variera så från gång till gång. Det som gjorde allra mest ont var den han la vid SI-leden men han trodde att det kan vara där boven i dramat ligger och värt att testa.

Idag har jag ont, men om jag varvar att sitta, stå och röra mig är det hanterbart. Och lägger jag mig på rygg med något under knäna känns ingen smärta alls.
Så nu ska jag igenom ett par tre dagar med mer värk, och nätter, sedan bör det vända!

Har pysslat med att tömma alla fönster idag och köksön är full av saker som normalt står i våra fönster, det ser ut som vi ska flytta!  Men så är det inte utan i morgon kommer fönsterputsaren. Kanske inte optimal tidpunkt men han hade ett återbud och lockade med att han tar alla fönster i trapphuset utan extra kostnad. Så snål smålänning slog till!

Och så fort T vid 15, taxi till Arlanda och flyg till Tyskland. Blir alltså ensam till sent torsdag. Nåja, i morgon lär jag ha sällskap av en styck fönsterputsare mest hela dagen!

2 svar to “Jo tack, det kändes”

  1. Karin Sjögren Says:

    Hoppas att det blir bättre i din höft efter den tuffa behandlingen.
    Skönt ed nyputsade fönster, får se när vi tar tag i våra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: