Får vänja mig

I drygt fyra år har vi haft Volvo On Call till T:s bil.
En app som man har kopplad till bilen och som tex visar om den är låst, varnar om en dörr är öppen, om man glömt låsa och larmar larmtjänst om bilen krockar och man inte kan meddela sig. Man ser var man åkt, hur långt man kört och om bilen kör just nu. Låsa och låsa upp den på distans. Har säkert glömt något!

Screenshot_20190527-115043

Och jag kan bara säga att man vänjer sig! Till exempel riktigt bra att se om T är på väg hem och slippa ringa och fråga.

Men på onsdag lämnar T tillbaka sin tjänstebil och vi har ju bestämt att äga vår bil själva istället för betala dyrt för en via T:s jobb och köpte ju ny redan i mars.

Så nu ska jag bara vänja mig vid att inte se när T är på väg hem och att jag inte har två bilar att välja på som jag haft sedan mars!

Annons

4 svar to “Får vänja mig”

 1. Annika Says:

  Du får kolla upp honom via Find my Iphone eller Find Friends istället :-)
  P och jag har har också bara en bil just nu, men det går det med. Kanske mest för att han jobbar hemifrån, Gillar ändå appen Volvo har, så smart att kunna hålla koll så på bilen.

  • Brysselkakan Says:

   Eller vänja mig! Och för att förtydliga: vi har sedan mitten av mars haft tre bilar! Så nu åter till två från i morgon. Önskar vi skulle klara oss med en men då vi bor i en liten stad, min höft är som den är och T är iväg så mycket så är det nödvändigt med två bilar.

 2. Annika Says:

  Nä, det är bra med lite koll ;-) Tror jag blivit sjukt tillvand vad gäller det, ffa vad gäller Karolina. OK, ja, så ni har två bilar än. Förstår att det är nödvändigt för er eftersom din man reser så mkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: