På andra sidan

Jo, jag vet! Det har varit lite tyst här några dagar. I tisdags klev jag på tåget till Stockholm för att träffa de som ger mig kortisoninjektioner för min onda höft. Var ju där i början av april sist och när de ringde för uppföljning några veckor efter blev de inte alls nöjda med att jag hade så ont fortfarande. För även om jag får mina injektioner med hjälp av ultraljud, vilket gör dem betydligt mer exakta än utan, så kan de ta bättre eller sämre.

Så efter undersökning och samtal kom vi fram till att lägga nya injektioner. Sedan for jag hem igen. Vet att värken kan slå till rejält så lika bra att ta första bästa tåg hem!

Och jo tack, den slog till… På onsdagen var jag rejält smärtpåverkad och funderade först på att ställa in lunchen med bästa-före-detta-hyresgästen-C men mat måste jag ha och alternativet var ju att göra den själv. Och när sitta, stå, vila eller köra bil gör precis lika jäkla ont, ja då kan man lika gärna åka in till stan och äta. Mitt enda krav var ett ställe med stoppade stolar! Så det blev en trevlig stund med prat och kebab.

På kvällen kom mellansonen och hans H hit plus att det var sonens födelsedag så fullproppad med värktabletter fick vi ändå en fin kväll.

Och så vaknade jag på torsdagen och tänkte att är det möjligt? Jag hade absolut ingen värk alls! Men så enormt trött.
Så både torsdagen och igår fredag har varit bra men jag känner att det är lite som att gå på tunn is och tar det lugnt, vilar korta stunder på rygg, sitter inte så mycket alls utan står och går runt här hemma. Rätt långtråkigt kan jag meddela men om det gör att det nu vänt och ger mig en tid utan värk framöver är det värt det!

Och finns inte så mycket som kräver min tid här hemma; T är på västkusten och tävlar sedan i går morse och mat finns i kylen och böcker i en hög på bänken!

Hoppas ni har en fin helg nu när maj blivit juni!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: