Från platt till berg

Vi fortsätter vår resa och idag åkte vi till Denver. Det platta landskapet fortsatte men snart började vi ana bergen i horisonten. Visserligen har vi färdats på rätt hög höjd länge men nu ökade höjden över havet till ca 1500 meter. Otroligt varmt fortfarande men lite mer vind.

20190729_092737

20190729_120954

Vi bestämde oss för att besöka Denver Botanic garden. En stor park med fantastiska planteringar och allt ligger mitt i stan! På vissa ställen såg man villor vars trädgårdar gränsade till parken.

Denver verkar vara en välmående stad med fin bebyggelse och snyggt överallt.

20190729_165758

20190729_170036

Sedan åkte vi ca en halvtimme till Idaho springs. En liten håla vid kanten av en flod mitt bland bergen. Här finns en gammal gruva där de hittade guld, en hel del folk som lever på skidåkning, forsränning, vandring och mest ser ut som övervintrade hippies!

20190729_183238

Vi bor på ett litet motell som ägs av två bröder, trevligt ställe och middagen blev på ett BBQ-ställe rakt över gatan med de bästa rips T ätit hitintills på resan!

Dags att sova!

Annons

4 svar to “Från platt till berg”

 1. karin Sjögren Says:

  Trevligt att läsa dina inlägg och bilder från er resa. I söndags hade vi A o R samt två underbara katter på besök.
  Alla verkade må bra och katterna fann sig väl till rätta inom någon timma, spännande med stort hus och mycket utrymme att krypa in i.

  Ser fram emot att följa er spännande resa.
  Rolf spelar golf idag och jag ska ta en svampronda.

  Har åskat och regnat inatt och temperaturen ha gått från 30 grader och sol igår, till mulet och 14 grader idag, skön svalka för kroppen.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, vi har det bra! Misstänkte att katterna skulle gilla att utforska hos er!
   Här är det varmt som attan men vi färdas i bergen nu så lite bättre.
   Har ju blivit av med alla mina telefonnummer i mina kontakter så skicka gärna sms till mig från era telefoner, jag kommer inte svara pga hög kostnad men kan enkelt lägga till era telefonnummer.

 2. Annika Says:

  I slutet av 90-talet var P och jag på väg att flytta till Denver. Vi var där flera ggr, kollade hus etc. OCH ja, jag gillade verkligen staden. Sen bestämde vi oss för att bo kvar i NoVA trots allt. Vi var inne på att flytta till Boulder mest, tror jag. Men P skulle jag ha jobbat inne i Denver. Jag minns iaf vilka otroligt fina vibbar jag fick av Denver. Sen dess har jag inte varit tillbaka där. Skulle gärna vilja åka dit igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: