Igen…

Ni minns säkert att min telefon stendog i USA. Och kan meddela att jag blev förvånad att den fem dagar senare plötsligt gick igång igen. I och med det tog jag beslutet att lämna tillbaka den jag köpte i USA. Fick visserligen betala knappt 300 kr för det men tyckte det kändes bättre, hade i och för sig börjat fundera på att skaffa en annan telefon men kanske med möjlighet att välja på fler än en modell. Och i och med att den gamla kom igång så gjorde jag back up på den också.

Så ikväll då. Vi bestämde oss för att ta med oss kvällsmaten ut på sjön och njuta av solen innan den gick ner. Vi åker ut, jag tar en bild för att lägga ut på Insta, lägger ifrån mig telefonen och plockar upp den några minuter senare. STENDÖD. Igen…

Så just nu är jag rätt bortkopplad från omvärlden; kan inte ringa, sms, Whatsapp funkar inte på datorn för att mobilen inte är online etc. Så i morgon får det bli en tur till Elgiganten och gnälla lite, har ju bara haft den sedan juni förra året och en telefon bör ju funka längre än så. Har inga förhoppningar om att de kommer tycka som jag gör men vi får se!

Så ni som försöker nå mig får maila helt enkelt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: