Den typen tål jag inte

Telefonen då… Åkte till Elgiganten idag för där köpte jag den i juni förra året. Bakom disken för reklamationer står en man, säg straxt under 60 år, och ser väldigt… vi kan kalla det självmedveten ut.

När jag står där och väntar så hjälper han en asiatisk kvinna som har problem med att hennes iPhone inte laddar. Han har uppenbarligen problem att förstå hennes rätt starka asiatiska brytning men hon talar mycket bra svenska så jag har inga problem. Nåja, de blir klara och det blir min tur.

Förklarar vad som hänt min två gånger. Och vad jag gjort för att försöka lösa det. Han lyssnar inte en enda sekund på mig utan tar telefonen och börjar fippla med den. Jag står cirka 50 cm i från honom och han har rysligt dålig andedräkt. Och nedbitna naglar.

Men det som retar mig mer var hans attityd; kan inte med män som tror de kan ALLT och att lilla jag inte kan någonting. Alls. Den där ”lilla gumman”-attityden.
Nu var vi bara två kvinnor som behövde hans hjälp när jag var där men skulle gärna vilja se och höra honom agera mot en man. För kan nästan sätta pengar på att den är annorlunda.

Hur som helst så fick han igång min mobil, så det ska han ha eloge för.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: