Någon slags vardag

Japp, vardagen är här och jag och T försöker komma in i vanliga rutiner. Och hålla kvar det sista av sommaren lite!

På något sätt kändes det som om sommaren var slut när vi kom hem från USA; sämre väder och inte så varmt. Plus att T började jobba fast han egentligen hade semester förra veckan också men så blev det.

DSC_7720

Igår var vi och tog fjärde injektionen av TBE-vaccin, tydligen har rekommendationen kring dessa ändrats och numera bör man redan kring 50 ta sin fjärde ett år efter den tredje och inte vid 60 som tidigare. Och då T hade borrelia tidigare i somras kändes det angeläget att fylla på. Och givetvis glömde jag bort att jag alltid får så himla ont i axeln om jag vaccineras där, låret funkar bättre, och sedan igår kväll och fortfarande är jag stel och har ont. Det går över!
Hur som helst så är det viktigt att vaccinera sig mot TBE för om man får det är konsekvenserna allvarliga och i bland går de inte över med men för livet. Så jag håller också på med att få våra söner att vaccinera sig. Ni vet; mamma tjatar!

Igår lyckades jag också äntligen få till att tvätta och städa min bil. Inte jag själv då utan lämnade in den. Har ringt om tid flera gånger ett tag nu men alltid upptaget då jag kunde men igår! Så lämnade bilen och så blev det burgare på haket vägg-i-vägg. Där stötte jag på en granne så vi satt och surrade medan vi åt, sedan skjutsade han mig upp till sjukgymnasten och därifrån gick jag sedan tillbaka efteråt för att hämta en skinande ren bil!

Här började dagen med sol och blå himmel men just nu mer mulet. T förslog kvällsmat på sjön men vi får se, lite mer sol i så fall, tack.
I alla fall dags att bege mig till Willys för att handla mat och så får vi se om det blir en tur med båten i kväll.

Ha en fin dag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: