För sju år sedan

 

DSC_4938

Japp, idag är det sju år sedan vi satte oss i bilen i Bryssel och körde mot Sverige. Inte första gången men sista. Dagen då vi flyttade tillbaka och lämnade staden som alltid kommer ha en stor bit av mitt hjärta.

Länge hoppades jag på att vi skulle tillbaka och det var nära en gång men nu vet vi att det aldrig blir så att T:s jobb tar honom dit. I alla fall inte där han jobbar nu för huvudkontoret flyttades från Bryssel till Göteborg för några år sedan.

Den där akuta saknaden som satt i länge, kanske fyra fem år, är numera borta men jag saknar ändå staden. Finns så många minnen, så många fina stunder och ett bra liv att komma ihåg. Saknar också det sociala liv jag hade där, alla vänner att fika och luncha med. Många av dem bor inte kvar längre men några som jag träffat de gånger jag åkt dit som nu senast i slutet av april.

Det är ju vad det är och jag trivs väl här också men just vänner är det få av och efter sju år har jag nog insett att det lär inte bli som i Bryssel.

Fortfarande har jag en stor önskan om att få bo utomlands igen, ingen aning om det kommer bli så men händer det kommer jag nog inte tveka!
Den som lever får se!

Nu ska jag ha en slö söndag, har haft Bästa C på besök hela helgen och T kommer hem ikväll, så läsa böcker, vika lite tvätt och bara ta den lugnt är planen.

Annons

4 svar to “För sju år sedan”

  1. Cecilia Says:

    Förstår hur du känner! Kommer också lämna en bit av mitt hjärta här den dan vi flyttar tillbaka till Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: