Mellan fredag och måndag

Måndag igen och ibland känns det som livet består av måndagar och fredagar för det som kommer mellan dessa dagar rusar mest förbi.

I lördags fixade T det sista på båtsläpet så att vi snart kan ta upp båten. Jag tömde blomkrukorna ute och klippte gräset för sista gången (hoppas jag). T räfsade upp löv som redan fallit men det lär bli mer… Sedan bar T ner alla utemöbler i källaren och upp vinterdäcken så de ligger redo för bilarna.
Krukorna stuvades in under utebordet och gömdes under en presenning.

Sedan var det dags att duscha och ta på annat än arbetskläder för vi hade middag i Stockholm bokad. Våra fina vänner A och S, som numera är tillbaka i USA men som vi började umgås med i Bryssel och även under deras tid i Stockholm, hade bokat bord på deras favoritställe på Söder och bjudit in oss.

20191005_211509

Blev en mycket trevlig kväll och klockan hann bli efter ett på natten innan vi var hemma igen.
Så mer än rejält trött under söndagen! T for för att spela avslutningen på Måndagsgolfen och jo, han frös rejält. Och jag spolade badkaret full med vatten och frös inte!

Det är banne mig inte OK med temperatur ner mot nollan redan och tror vi hade minusgrader i natt plus att när vi körde hem från Stockholm föll små snöflingor men som tur var smälte de lika fort. Men dagarna är soliga i alla fall.

Så det var en del av vad vår helg bestod av, hoppas ni också hade en fin helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: