Så där!

När jag köpte min nya gula bil trodde jag ju att en vän till T skulle köpa min Mercedes. Men han ångrade sig och skulle byta kök istället…
Så bara att lägga ut annons på Blocket och stå ut med alla knäppskallar som på något sätt tror de gör mig en tjänst när de ger ett pris, via mail, på under halva det priset jag begär…
Så många knäppskallar jag avisat den senaste månaden… Det verkar också vara helt omöjligt att börja sina mail med ett Hej, istället är det oftast bara en summa på vad de vill ge eller frågan ”ditt sista pris” (och det står ju i annonsen redan…). Har också fått två förfrågningar på ett språk jag inte ens vet vad det kommer ifrån!

Men i söndags kom ett seriöst svar på annonsen och igår var de här och tittade på bilen. Ett äldre par från Täby som behövde nyare bil till frun. Trevliga och vi kom fram till ett pris som båda var nöjda med. Betalade handpenning och de ska hämta den på onsdag för de behövde fixa med försäkring. Och sånt kunde man tydligen inte göra via Internet eller telefon på plats!
Nåja, spelar inte mig någon roll. Vill de köra hit igen får de gärna göra det.

Hur som helst så ska det bli skönt att slippa alla knäppgökar och skambud!

2 svar to “Så där!”

  1. Annika Says:

    SKÖNT att bilen är såld. OCH till ett bra par också, verkar det som. Alltså, jag kan verkligen förstå att det är irriterande att få mails utan ens hälsningsfras. Och därtill skambud. TRÖTTSAMT.
    Nu är det över och bilen får nya ägare. Toppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: