Veckans!

Här är den! Veckans lista! Med bilder!

Årets julklapp
Men vad hände? En mobillåda? Måste vara den mest dammiga sak i varje inredningsbutik och den sak som oftast står på rea-hyllan.
Fattar ingenting och får jag en sådan i julklapp blir jag djupt besviken på Tomten.

Sol
Ja! Solen sken här i går! Ett par timmar som kändes helt overkliga, åkte in till stan med solbrillor på näsan, klev in hos sjukgymnasten och ut därifrån i spöregn…

Jakten
Eftersom vår mellanson i helgen fick reda på att han inte har någonstans att bo från 1 mars är jakten på lägenhet igång. Det MÅSTE lösa sig innan dess för vad gör han annars? Sova i bilen?
Han skrev kontrakt på 6 månader där han bor nu och trodde att han skulle kunna förlänga men de har hyrt ut till ett företag och egentligen inget konstigt med det.

20191106_113313.jpg

Frimärken
Kan väl inte påstå att jag skickar brev så himla ofta men att ha frimärken hemma är bra när de behövs och Postnord har de senaste åren haft riktigt fina att välja på. Så när jag såg dessa slog jag till, lika bra då portot höjs rejält snart och dessa gäller då med.

Sömnen
Katastrof. Något annat kan jag inte säga om den just nu.

Håll tillgodo! Dags att ta tag i denna dagen; skriva inköpslista innan jag ska till Willys, ta hand om disken och så läsa lite kanske.

6 svar to “Veckans!”

 1. Annika Says:

  Sömnen, usel utav bara helvete. Kan inte skylla på vallningar eller annat heller. den är bara så in i bomben dålig just nu.
  I feel you sister …

  Kommer också att skriva om årets julklapp i mina punkter imorrn … så otroligt dålig julklapp att man fan tror det är ett skämt.

  Vilka fina frimärken. Gillar dem!!

  • Brysselkakan Says:

   Sömnen… kan egentligen inte heller skylla på vallningar, nej det är värken från höften. Om man kan önska sig god sömn i julklapp så vill jag ha det. Och ingen jäkla mobillåda! Töntigt värre! Obegripligt.

 2. Stella i Italien Says:

  Frimärkena är ju för härliga! Vi har ju en fin frimärkestradition i Sverige, roligt att den får fortsätta! – Mobillådan, du milde det låter som en antikvitet! Jag följer ett tips jag läst nånstans, nämligen att leta reda på en plats i hemmet där det känns logiskt att förvara och ladda prylarna. Efter en del experimenterande kom jag
  fram till att köket är den givna platsen för mig. Där finns en lämplig vrå med tillgång till elkontakt, och jag har ställt dit en korg som förvaring för sladdar, extra laddare osv. Rätt avskild plats, men liggger ändå mitt i min avlånga bostad, så lätt att nå om/när jag behöver/vill använda prylarna. – Idag uppehållsväder hela dagen, och t o m några bleka solstrålar. Vilken skilllnad det gör för humöret! Stella

  • Brysselkakan Says:

   Ja, Sverige har en bra tradition när det gäller frimärken, jag är uppvuxen med an pappa som samlade så det har passerat en hel del förbi mina ögon!

   Vi har också en plats där vi laddar telefonerna! Ett hörn på vår köksö, när vi byggde om köket var vi medvetna om att här ska det vara och såg till att det finns uttag där plus att vi installerade fasta usb-uttag så man slipper ”klumpen”. Funkar fin fint! Sladdarna ligger dock inte i någon korg utan sitter fast i uttagen och hänger oftast ner på golvet (!) när de inte används.

   Hoppas du får sol idag, här är det grått…

 3. karin Sjögren Says:

  Hoppas verkligen att det löser sig med lägenhet för V.
  Här är det regn och mörker, varit inne och tränat idag och ska nu ta itu med juldekoration som skall säljas på kyrkans auktion imorgon 5 st.
  vi mår bra och imorgon ska vi till en väninna i Eksjö tillsammans med A och M.
  Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: