I alla fall en lista

Har varit extremt dålig på att blogga de senaste veckorna, inte för det saknas saker att blogga om utan mer att jag inte hittat inspirationen.
Men en lista blir det idag!

Knivar
Om ni frågar mina barn så skulle de säga att mor är inte betrodd med knivar. Och det bevisade jag igen igår, skar mig så klart. Inte så farligt men blödde en del och gör lite ont idag. Har varit med om värre!

Glada blommor?
I förra veckan hade de STORA växter på Lidl för 179 kr styck. Åkte därifrån med tre; två till mig och en till mellansonen. Så för att göra blommorna glada och kanske att de trivs bättre så planterade jag om dem i större krukor.

IMG-20191124-WA0005

En 80-åring
Ni som följer mig på Instagram vet att vi i fredags åkte till Linköping, umgicks med mellansonen och bodde på hotell för att i lördags åka till Jönköping och fira min pappa som idag fyller 80. Syrran kom upp från Lund med sina barn, hämtade mamma och pappa och körde till restaurangen vi valt. Där fanns då T, jag och våra två äldsta söner som en överraskning. Det blev en eftermiddag som 80-åringen var nöjd med.

Bergs på TV
Har ni sett Bergs drömkåk? Carina Berg och hennes man som renoverar ett hus i skärgården, eller kanske mer ett ruckel? Nåja, ett kul program, gillar Carina och hennes man. Mycket humor! Går att se via Dplay och då slipper man också reklamen!

Amaryllis
Varje jul har jag en amaryllis. Varje gång tänker jag att jag ska notera när jag köpte den så jag vet till nästa år så den blommar i tid. Just nu funderar jag en del på när jag ska köpa årets för hittar inga noteringar…

20191123_213210

Kalender
Missade Ikeas adventskalender förra året men fick tag i en i år! Choklad i luckorna och presentkort i två á 50 kr. Och kalendern kostar 79 kr. Vi funderade på hur många man måste köpa för att få ihop till tex en säng. Och hur mycket choklad det skulle bli!

Det var veckans lista det! Nu ska jag tända en brasa, förbereda middagen och sedan läsa lite.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: