En lista och jag tackar!

Så kul med all respons på inlägget om att bo på många platser! Tack!
Har mer tankar kring det och ska försöka få ihop något mer inlägg i ämnet.
Men idag blir det en lista.

20200120_151120

Sjukstuga
Japp, när T började bli pigg och åter till sitt normala jag åkte jag dit… Superförkyld.
Och kroppen tyckte också att det var dags för mens tydligen. Senast det begav sig var i juni och det ledde ju till att mina järndepåer tömdes… Hoppas det blir lugnare denna gången. Men lite besviken för jag trodde det var över med sånt för mig.

20200122_144240

Tulpaner!
I förra veckan hade vi T:s ledningsgrupp på middag. Nio personer så en hel del att fixa med för att få ihop middag och allt runt. Oftast en hel hög med män som uppskattar maten och är trevliga. MEN nu har T en kvinna i gruppen och då händer det saker! Som att jag som värdinna fick ett stort fång fina tulpaner! Och en vecka senare står de fortfarande där. Med lite pyssel och omvårdnad håller de länge.

20200122_141100

20200122_142054

Ljuset!
Har ni märkt det? Sett det?
Menar att det är ljusare ute! Och mörknar senare! Ger mig energi, nåja lite i alla fall för den här förkylningen tar energi också.
Men att solen skiner in, ja man kan bara gilla helt enkelt!

20200121_104921

Godkänt
Igår körde jag T:s bil, eller vår stora bil kanske jag ska säga men han har den mest, till bilbesiktningen. Första gången för den! Man gör ju sånt först när bilen är tre år.
Och så klart fick den godkänt och nu två år tills nästa gång.

20200122_144010

Funderar
I går kom T hem med utskrifter av ritningarna på taket och vinden. Så nu ligger de på köksbordet, jag går förbi, funderar och det känns kul att vi är på G! Nu ska vi bara ta oss förbi det tråkiga pappersjobbet med bygglov och hoppas verkligen vi får igenom det vi tänkt, sedan kan det bli roligare!

Nu ska jag kura ihop mig i soffan under täcket och kolla på Äkta Billgrens på svtplay. Har du sett det? Har fått en del kritik men jag gillar det! Någon skrev att det är slow-tv och det kan jag hålla med om!
Och glöm inte att njuta av solen om den skiner hos dig också.

Annons

4 svar to “En lista och jag tackar!”

 1. Karin Says:

  Tack för tipset om Billgrens. Har sett första avsnittet nu, jättebra!

 2. stella i Italien Says:

  Härligt med ett nytt punkt-inlägg! – Tulpaner är mina älsklingsblommor. De är ju vackra i alla stadier, från inköpet när de står raka som soldater, ända tills stjälkarna böjer sig som svanhalsar och de är helt utslagna. – Äkta Billgrens råkade jag hitta av en slump, har sett alla avsnitten och älskar programmet. Det är så intressant att både se och höra såväl Helene som Ernst Billgren tala om sin konst, förbereda utställningar mm. Jag har aldrig sett/hört dem tidigare, så detta är en verklig höjdare. Tycker över huvud taget att det är ett trevligt program med lagom mycket exponering deltagarnas privatliv. – Så roligt när ni väl får sätta igång med ombyggnad och inredning av vinden. Hoppas det blir inlägg av det hela så småningom! – Sol och vårväder härnere utanför Rom också. Vi har visserligen haft det ganska kallt i några veckor, mest beroende på en gräslig kombination av nordanvind och hög luftfuktighet som gör att det känns mycket kallare än termometern visar. Klimatet har tyvärr gjort att växterna inte fått sin vintervila, och nu växer ogräset halvmeterhögt överallt. – Så jobbigt med förkylning, jag hoppas att du snabbt blir frisk och pigg igen ! Stella

  • Brysselkakan Says:

   Ja, du har så rätt angående tulpaner! De är till och med vackra när blombladen faller av! Jag ställer mina kallt varje natt och snittar om ofta, då står de längre. Vet du att de suger vatten med hela blomman? Man kan till och med stoppa dem helt under vatten och de trivs!
   Gillade också att följa Ernst och Helena i Äkta Billgrens, tror hon kan varit en rätt gränslös mamma! Älskar hennes klädstil också!
   Självklart får ni följa med när vinden renoveras. Men först bygglov och sånt tråkigt pappersjobb.
   Hoppas ni får vårvärme snart så du kan rensa ogräs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: