Påsken

Tisdag och därmed vardag igen. Eller vad man nu ska kalla det, alla dagar är ju rätt lika som världen ser ut nu. Men vi försöker hålla reda på när det är helg; då sover vi lite längre, inget larm på morgonen och uppe senare. Det är inte alltid lätt, vi var så veckovilla i helgen att vi glömde att det var söndag och därmed att vi brukar prata med sonen i USA då!
Det fick bli i går istället. Han jobbar ju, visserligen hemifrån, men vi fick ihop tid för samtal. Han har det bra om än enformigt. Han hade varit uppe på sitt kontor i veckan för att skriva ut saker och då också sammanstrålat med en vän för en promenad utomhus. 17 dagar sedan de sågs då.

Påsken har varit bra. Vår mellanson kom hit och ska åka hem i kväll igen, han jobbar i morgon och torsdag. T och han har fixat med båten och också lite saker här inne som jag ville ha hjälp med. Och de har också spelat en hel del golf. Annars har vi mest umgåtts och kollat olika serier.

20200412_134321

Om ni inte redan sett ”Hjälp, vi har köpt en bondgård” så rekommenderar jag den! Töntig titel men bra och roligt program. Finns på Svtplay och kan ses från utlandet.

Annars rullar det på, T:s fjärde vecka hemma och därmed är halva tiden gjord. Vad det sedan blir av det, när han ska börja jobba igen och hur, ja det vet vi inget om än.

Solen skiner ute och jag ska gå ut lite och njuta av den en stund.
Ha det så bra och håll er friska!

Annons

4 svar to “Påsken”

 1. Annika Says:

  Visst är det så, alla dagar är lika. Groundhog Day (filmen) dag efter dag. Det blir lätt långtråkigt.
  Vi försöker också att göra skillnad på helg och vardag. P jobbar ju visserligen hemifrån och som alltid. Men ändå. Vi får ju inte bjuda hem ngn, eller besöka ngn. Så det blir att göra det extra mysigt inomhus då helgen kommer.
  DET är lätt att bli dagvill.
  Skönt att påsken blev bra. Jag gillar verkligen att golfare spelar på som vanligt. DET är skönt, jag gillar att se och höra dem.
  TACK för tv-tips!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, inte så mycket variation numera… Men man får göra det bästa av läget!
   Golfen har tydligen fått rejält uppsving; bra sätt att komma utanför de fyra väggarna, lätt att hålla avstånd och en andningspaus för många!
   Tror du kommer gilla serien!

 2. Asa Says:

  Och här far man inte ens spela golf! Alla golfbanr stängda pga corona1

  • Brysselkakan Says:

   Attans! Bara att acceptera för de som spelar golf. Personligen tycker jag att just golf är rätt perfekt med tanke på Corona; utomhus och lätt att hålla avstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: