Torsdag och en lista

Här är det enormt kvalmig idag, regn ska kanske dyka upp under eftermiddagen eller kvällen, vi får väl se om det innebär åska också.
Har haft noll inspiration att skriva här de senaste månaderna och försöker hitta tillbaka till glädjen att skriva, hoppas jag hittar den snart. Fram tills dess blir det en lista då och då.

Koka soppa på en grill
Japp, vi har varit ute med båten och då måste man äta. Blir gärna lite samma sak så vi testade soppa! Jag lagade den hemma, bakade Naan-brödet och så använde vi grillen för att värma alltihop! Funkade fin fint!

Mer båt
Vi var ute både lördag och söndag. Väldigt varm men det fläktar nästan alltid lite på sjön. Lördagen låg vi faktiskt ankrade i mer eller mindre skugga hela dagen. Ändå väldigt varmt. Och T badade! Först satt han på kanten och samlade mod men väl i vattnet och uppe igen tyckte han det var så skönt!

Lunch på nytt ställe
I söndags tog vi båten till ett, för oss, nytt ställe; Hornudden.
Ligger nära oss med bil men också med båt! Och de har brygga som man kan lägga till vid. Vi åt gott och köpte med fika till senare.

Vardag
T är inne på vecka nr 2 efter semestern. Denna veckan mycket jobb, han blir så fokuserad att han lever i en lite bubbla och jag känner mig i vägen till och från. Men han håller till i vårt arbetsrum, jag ställer han lunchsallad i kylen och så sköter han sig själv. Lite som om han var på jobbet även om jag ser honom.
Idag var alla skolbarnen tillbaka så nu är det verkligen vardag här igen.

20200819_094555

Kul!
Jag har alltid varit och är ett stort fan av Ikea. Har sparat deras kataloger sedan 1989 och har också en del utländska; Belgien och USA.
Så när Ikea nu har digitaliserat alla sina kataloger, ja då blev jag glad. Har inte hunnit grotta ner mig i dem än, men snart kommer en lång höst och vinter så jag lär hinna det.
Du hittar dem här.

Nu ska jag läsa lite!
Ha en fin torsdag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: