Julen är på G

Alltså, det är i slutet av november och idag har vi +14 ute… Helt knäppt! Men det ser ut som att natten mot fredag drar kylan in och eventuellt snö men just snön är det lite osäkert med här där jag bor. Och lika bra det!

Julens smak?
La ut dessa bilder på Estrellas julchips på Intagram igår och de flesta tyckte de inte kunde vara goda. Men jag kan tänka mig att de är det! Sött och salt ihop. Men köpte inga så vet inte.

Julens klapp
Och så har årets julklapp utsetts idag. Och om förra årets mobillåda kändes som en flopp så har de inte höjt ribban i år. ETT STORMKÖK… Nej tack, det vill jag inte ha!

Julen värd
Även årets julvärd är nu utsedd. Lars Lerin. Vet faktiskt inte vad jag tycker, gillar honom men lite osäker om han passar som julvärd. Framtiden får ge oss svaret!

Lycka på burk
Slipade och betsade ju sonens stolsitsar och sedan skulle de klarlackas med matt lack. Fick vänta på den men ack så bra det blev! Nu ligger de packade för att tas med ner till honom senare.

I spänn
Vi fick göra en insatts i lägenheten vi hyr ut, en tröskel hade lossnat så bara att limma och sätta i spänn. Enkelt att lösa!

Avlusning
Nej, jag har inte fått löss i håret! Men i min murgröna. Så nu duschas den lite då och då med såpvatten och jag hoppas lusarna dör.

Om ni visste vad jag krånglat för att få till detta inlägg… WordPress uppdaterades för någon månad sedan och sedan dess krånglar det massor till och från, tyvärr. Och att få alla bilder snyggt centrerade går banne mig inte, bara glad att jag fick dit dem till slut.

Ser nu att bilderna tydligen är centrerade trots allt. Syntes inte i redigeringsläget!

Annons

4 svar to “Julen är på G”

 1. Annika Says:

  Visst är det surt när de uppdaterar bakom bloggscenen. VARFÖR fixa sådant som funkar bra? Blir tokig. Såg att Insta gjort om också, men det gick ju fort att klura ut. Blogger har också gjort om rejält, och jag har ännu problem med inläggen. Helt värdelöst. Jaja …

  De där chipsen ja, jo sött och salt passar ju. MEN jag har jättesvårt för tex kettle corn som ju är popcorn som är ömsom salta och söta. Klarar det inte. Du får testa dessa och se vad du tycker. Salted caramel är absolut ingen julsmak för mig. Men testa :-D

  Stormkök, värdelöst. Kanske inte lika värdo som förra årets töntpresent, men nästan …
  Det är ju så nischat också till dem som vandrar eller vistas i skog och mark. TOM jag som är vandrare tycker det är en dum Årets julklapp.

  Jag tycker mkt om Lerin, men samtidigt känns det som ett ”lite typiskt” val.

  Ser fram emot att se sonens fina stolar sen!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det är väl en sak att uppdatera och det funkar men detta strulande är inte ok. Instas uppdatering, det konstiga med den är att de två kontona jag har ser olika ut!

   Får se om jag testar de där chipsen! Eller om jag håller mig till de chokladdoppade ostbågarna, för de är för goda!

   Vi får hoppas på nästa års julklapp, denna hamnar inte på listan över favoriter.

   Lerin… vi får se om han fixar detta!

   Lovar bilder på stolarna när de är på plats! Ser också fram emot det!

 2. karin Sjögren Says:

  Jag tror att Lars Lerin kan ge oss en mysig Jul.
  Har snart vävt färdigt den första beställningsmattan, 5 M lång, sedan väntar en matta på 2 M. Det är rogivande att sitta i vävstolen.
  Har sedan länge haft färdigklippta ylletrasor liggande osorterade i IKEA kassar, nu är de uppvirade till nysta och färgsorterade, sååå skönt, tar mindre plats och jag får en överblick vad jag har inför framtida vävning.
  Här är en gråtrist lite regnig dag, ska bli bättre imorgon, då planerar vi en utflykt till Sigges kista, ligger utanför Kålstorp, vi tar kusinen E-M med make E med oss. Vi åker i varsina bilar
  Ha en fortsatt bra helg.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, han blir säkert bra men det finns en viss risk för att det blir kolossalt rörigt också men det kanske är det som eftersöks, vad vet jag.
   Kul att det går bra med mattorna!
   Ha en fin söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: