I efterskott…

Jaha, tydligen skapade jag mig själv en ny tradition förra året. Då glömde jag bort att bloggen fyllde år och det gjorde jag i år med…
Så igår fyllde bloggen 12 år!
Jösses vad tiden går kan man säga. Och det går upp och det går ner när det handlar om inspiration att skriva. Eller kanske mer att det inte är så att det kryllar av händelser i mitt liv!
Men jag kämpar på!
Och i försenad födelsedagspresent önskar sig bloggen och jag mängder av kommentarer under året som kommer!

Och del två av 2020 bör dyka upp så fort jag letat upp inspirationen att skriva den!
Och under tiden kan ni roa er med del ett!

Annons

6 svar to “I efterskott…”

 1. Annika Says:

  GRATTIS på tolvårsdagen. TREVLIGT!
  Keep up the good work.
  Jätteviktigt med kommentarer ÄR det. Tror inte läsare förstår HUR viktigt det är för oss som bloggar.
  Alltid trevligt att titta in här och läsa.

  • Brysselkakan Says:

   Och alltid trevligt att läsa dina kommentarer! Jag har vant mig vid få kommentarer men det är också avsaknaden av dem som gör att jag rätt ofta funderar på att sluta blogga. Vi får väl se om det blir 13 år nästa år!

 2. Stella i Italien Says:

  Tolv är är ju verkligen en milstolpe! Stort grattis till födelsedagsbarnet. – Som du vet kommenterar jag ibland, men det gångna året har varit så fattigt på inspiration. Livet går på rutin hela tiden – gå ut med hunden, handla, laga mat (har i varje fall inte förfallit till mackor och färdigmat!), sköta om mitt hem, gå igenom och slänga gamla papper (urtråkigt men nödvändigt, borde göras oftare…). Nästan alla sociala kontakter sköts via Whatsapp, telefon och dator. Jag har tre väninnor som jag brukar träffa en gång i veckan, men nu får jag inte lämna hemkommunen igen så det blir inte heller av. I somras och fram tilll mitten av oktober kunde vi tackochlov träffas lite oftare, för då var vi utomhus. Frissa och sådant får vänta. Vill dock inte klaga, bara berätta. Har en bra bostad, med trädgård och lite mark därutöver, och bor som sagt i en by där det sällan uppstår trängsel. Ett parkområde att promenera i. Och ett klimat som gör allting lättare! Så det är bara att ha tålamod i väntan på vaccinering. Din blogg läser jag regelbundet, gillar ditt sätt att skriva och beskriva! Ha det bra.
  Stella

  • Brysselkakan Says:

   Ja, livet är annorlunda. Och vi lever ju alla numera ett liv som på det stora hela liknar ditt.
   Och inte låter det som du klagar! Man har ju på något sätt trots allt vant sig. Och vara glada för det vi har.
   Läste en artikel i DN att vi kommer bli vilda och galna när detta är över, precis som på det glada 20-talet efter kriget. Vi får väl se om det stämmer!

 3. Cecilia Says:

  Grattis till dig och bloggen!
  Tycker bäst om att läsa bloggar där man följer ett normalt liv utan massa reklam och det kan vara nog så intressant om det beskrivs på ett bra sätt och det tycker jag du lyckas med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: