Mitt i veckan!

Onsdag och mitt i veckan, i alla fall om man håller sig till arbetsdagar.
Och eftersom det verkar vara så att jag numera nästan bara lägger upp listor här så har ni veckans här, håll tillgodo!

Tungt
Torsdag förra veckan åkte vi ner till sonen i Linköping. Motorn i hans båt läcker olja och det ska lagas. Med andra ord måste motorn upp ur båten. Låter kanske simpelt men en båtmotor väger mycket, i detta fallet ca 200 kg… Så detta arbete påbörjades på fredagen och på lördagen lyftes den och lades i vår bil.
Sedan åkte vi upp hit och den baxades in i vår verkstad. Och i nästa vecka ska den lämnas in för lagning i Eskilstuna. Nu hoppas vi på snabbt jobb för det är lite bråttom då iläggning är bokad 21 maj!

Vårtecken 1
Japp, jag har redan hamnat i två broöppningar och då har säsongen inte ens börjat! Från 1 maj öppnas den efter ett schema och just nu bara vid beställda öppningar.

Vårtecken 2
Gatorna sopas! Givetvis har detta pågått ett tag men i morse för de fram och tillbaka utanför oss.
Och detta betyder också att jag nu låter motionscykeln stå och damma och cyklar utomhus! Premiär i går! Så himla skönt och tusen gånger roligare än motionscykeln.

Vårtecken 3
Vitsippor! Det blir grönare och grönare ute och dessa små vita blommor poppar upp. Nu ska vi i och för sig få snö i morgon… Hoppas den töar fort.

En till
Sonen i Linköping blev nöjd med sin hissgardin och ville ha en till. En som ska skugga lite i vardagsrummets ena fönster men släppa in ljus. Så snäll mamma som jag är så syr jag en till! Så klart!

Ett år
Idag är det ett år sedan mellansonen skulle operera sin axel. Det blev ju inget av det just den dagen utan istället en månads väntan på en större OP.

Dagens tips!
Har ni bestickfack i era lådor som liksom är lite för korta? Så själva insatsen rör på sig? Stoppa en tom toarulle längst in, det löser problemet!

Snipp snapp så var dagens lista slut!
Nu ska jag läsa lite, komma på vad jag vill äta (T spelar golf i kväll så det blir ingen vanlig middag) och sedan är det väl kväll.
Ha en fin fortsättning på er onsdag!

Annons

2 svar to “Mitt i veckan!”

 1. Annika Says:

  Ja, vilket släp med den motorn. SÅ tung. En sådan flyttas verkligen inte i en handvändning. PUST!! Och den lyfte två personer?? WOW. TUNGT som f-n!

  Vilka härliga vårtecken!!
  Gatsopning, classic!!
  DU och bron också :-)

  Vitsippor, älskar dem. SÅ smart det där med toarullen!
  Jättesmart.

  Ha en fin och bra helg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: