Löv, upptagen och tacksam.

Idag vaknade vi till betydligt kallare väder… visserligen soligt men det var frost i morse och kan meddela att det var kyligt att cykla i +5 grader i morse.

Nu får vi vänta länge
I helgen som var tog vi upp båten. Inte direkt skönt att åka båt när det inte är varmt! Men det är en kort sträcka över till andra sidan där vi tar upp båten.
Lite nervöst för vi visste ju inte om det ens skulle gå med nya bilen, vi har haft fyrhjulsdrivet tidigare och även om den nya får dra båten (om man som T har körkort för tungt släp) så är den framhjulsdriven och med tung båt baktill blir det kämpigt.
Men det gick! EKA klarade det!
Nu står den inpackade där ute i trädgården under presenning.

Mer lär det bli
Medan T fixade med ställningen så passade jag på att samla ihop lite löv. Men det är inte sista gången för de flesta är fortfarande kvar på träden och när höstvindarna kommer så är det inte bara löv från våra träd som hamnar på gräsmattan.

Pep
Länge sedan ni fick se bilder på någon av de tre fluffbollarna i Växjö!
Detta är Kyros, som gömt sig i lådan på diskbänken och när sonen hämtade vatten pep det bredvid honom och upp ur lådan kom en katt!

Med beröm godkänt
I veckan som gått så har T gjort diverse tester och tagit prover. Uppföljning på sommarens infarkt och i måndags var det läkarbesök för att diskutera allt.
Och allt ser extremt bra ut! Så pass bra att han inte behöver fler återbesök, visserligen mediciner livet ut men det visste han ju redan, men i övrigt inte längre en patient för hjärtintensiven. Så utskriven helt.
Är otroligt tacksam för att allt trots allt gick så bra, det kunde varit så mycket värre.

Han har det bra
Ni minns kanske att mellansonen skulle bygga mässa i Chicago och den lite märkliga lösningen med att få in honom i USA?
Sedan drygt en vecka befinner han sig i Mexico. Det går verkligen ingen nöd på honom men tror att han är lite ensam… Men på söndag ska han vidare och håll tummar och tår att han kommer in i USA efter detta. Och äntligen får jobba igen!

Idag har jag gjort en massa saker som stod på min lista: tvättat, sorterat tvätt, plockat undan saker och givetvis läst!
T jobbar hemma idag, de är ju tillbaka på halvtid på kontoret så det varierar var han är på dagarna. Måste medge att jag saknar att ha honom hemma på dagarna.
Snart dags att ta tag i middagen. Ha en fin kväll!

Annons

4 svar to “Löv, upptagen och tacksam.”

 1. Karin Says:

  Här på Skogssjö har vi börjat vintra in trädgård och altan. Lite pyssel i ett underbart höstväder.
  R ha målat golvlisten till WC:t, ska bli härligt närhet blir färdigt, så vi slipper gå en trappa upp eller ner när vi blir nödiga.
  Jag har gått igenom äpplena som vi hade med från Livsträdgården och lagt tidningspapper mellan varven. Jag har också städat matkällaren och försöktes ordning i kaoset sedan rören
  byttes för nya wc:t

 2. Annika Says:

  Ja, ni börjar det bli höstigt minsann. Skönt att båten är uppdragen för säsongen.
  Snart öppnar ju US mot Schengen, men din son fick alltså göra resan via Mexico i två veckor. Inte klokt att US har hållit på som de gör. Nä jag tycker det är helt stolligt faktiskt. Tack och lov att gränserna öppnas snart. OCH såklart, att din son ska ha noll problem att resa in … Blir så trött på det där böket. Det var ju det som gjorde att ingen kunde komma hit på bröllopet vi var på för några veckor sen. Brudgummens familj från Holland.

  OCH vad skönt med T!! Gud vilken lättnad för er att allt ser så bra ut för honom vad gäller hjärtat.
  Underbart.

  • Brysselkakan Says:

   Japp höst är det.
   Vi håller tummar och tår att det går smidigt för honom att ta sig in i USA på söndag. Och ja, det är helt knäppt att det ska vara OK efter två veckor i Mexico som har färre vaccinerade än Europa och framförallt Sverige. Nåja, bara att tugga i sig. Och att hans test på fredag INTE är positivt.
   Men galenskap är det och tänkte nyss på det där bröllopet du skrev om…
   Är så otroligt tacksam för att allt gick så bra med T trots allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: