Och tiden går!

Vet ni! I morgon fyller den här bloggen år! Om jag räknat rätt så blir det 14 år och det känns lite overkligt faktiskt. Och samtidigt lever den verkligen på övertid numera… Skriver inte alls lika ofta som jag gjorde i början men då bodde vi ju i Bryssel och det fanns mer att skriva om.

Denna veckan är jag solo. Igen. T:s tredje resa i år och det är väl inte det roligaste att vara ensam men det funkar. Han kom hem från London sent i onsdags och nu är han där igen. Denna gången är det jobb och förra var det ju för att ihop med yngste sonen se på snooker i världsklass. De hade fina dagar ihop och fick se just de spelare de vill!

Idag snöar det igen men vi har innan dess haft några dagar med sol! Så välbehövligt för välmåendet! Hoppas verkligen snön blir kortvarig.

Medan jag varit själv har jag målat en hylla till äldste sonen och hans R. Så den var vi över med i helgen som gick. Och då lilla Athena paxat kattbädden i hyllan i hallen köpte vi en likadan till denna hylla. Och ja, ni kan nog gissa vem som genast la sig där! Men hon kan ju inte vara på två ställen samtidigt så Sasori passade på att lägga sig i den andra. Nu verkar hon bestämt sig för att hyllan i hallen är bäst så de andra två kan få vara i den andra!

Och äldste- och mellansonen är också på resande fot. Äldste är sedan 9 januari i Seoul och kommer hem på fredag igen. Och ja, han längtar hem och R och katterna saknar honom. Vissa ville verkligen följa med! Sasori sover på sonens tangentbord, kanske hans sätt att sakna. Ska man till den delen av världen blir det numera väldigt långt pga av att flyg inte flyger över Ukraina eller Ryssland. 12 timmar från Helsingfors.
Och där borta i Sydkorea har det ätits mycket märklig mat, det på bilden rörde på sig. Det är levande bläckfisk… Och vi förundras för äldste sonen är inte än person som smakar på nytt och han äter inte saker han inte ätit innan.
Och mellansonen han är inte så långt bort men i Tyskland. Hans resa dit blev lite trasslig; planet blev 1,5 h försenat och han hann precis med sin anslutning i Amsterdam men det gjorde inte resväskan. Fick nyss sms från honom att väskan var på hotellet nu men idag har han fått jobba i sina vanliga kläder i stället för arbetsbyxor inklusive allt som han har i de fickorna.

Skulle köpa frimärken idag och blev ju tvungen att köpa dessa fina! Helt nya och tydligen finns även påsar att skicka saker i med samma motiv! Vi som är uppvuxna under 70-talet minns ju Fem myror är fler än fyra elefanter väl. Mycket nostalgi! Det är i år 50 år sedan det sändes första gången. Idag är alla tre programledarna döda.

Nu börjar det skymma ute men det är ljusare längre varje kväll och det går mot våren. Nåväl, det snöar just nu men vår blir det till slut!
Ha en fin kväll!

Annons

8 svar to “Och tiden går!”

 1. Annika Says:

  Grattis till bloggens 14-årsdag! Jag vet att du inte skriver så ofta, men jag tycker alltid det är roligt att hitta nya inlägg från dig härinne!! Sluta inte!!!

  Fattar så väl att du inte tycker det är kul att vara ensam, hoppas det lugnar sig lite med resor för Ts del framöver.
  KUL ändå att T och J kunde ses i London. Jätteroligt för dem.

  Du ska se att snön försvinner lika fort som den kom. Det känns som om vintrarna försvinner mer och mer.

  GILLAR verkligen frimärkena. Nostalgi på HÖG nivå. Vi som var barn där ÄLSKADE ju det programmet.
  :-D

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Ska nog skriva ett tag till men vi får se!
   Att vara själv är lite blandat; stundtals skönt men mest ensamt.
   Ja! Stor nostalgi på de frimärkena!

 2. Cecilia Says:

  Grattis på födelsedagen Bloggen!

  Jag tycker inte heller att det är kul att vara ensam även om det går bra för det mesta. Maken kom hem dan innan julafton efter 6 månader i Cambridge och det är SÅ skönt att ha honom hemma.
  Ja skönt att det börjar bli lite ljusare nu, är inte kul med det här gråväder som varit!

 3. karin Sjögren Says:

  Har just kommit hem från akuten i Eksjö, Rolfs undertryck var 117 och pulsen 130 så vi åkte in till akuten, som han hade blivit ombedd att göra om det blev höga värden igen efter förra besöket.
  Det blir el konvertering idag vid 12-tiden.

  Jag äkte hem när han blev uppskjutsar till hjärtavdelningen, vi får hoppas att allt går bra så får han nog komma hem i eftermiddag.

  Har just gjort det sista på bokföringen för 2022 skönt att det ät färdigt.

  Vi håller tummarna att jag får hem R igen i em.

 4. M W Says:

  Story Grattis till 14 år med blogg, DET tycker jag du ska Fira med något kul och/eller gott. Hälsningar
  M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: