Är och förblir rödhårig!!!

Här härjar förkylningen för fullt fortfarande… men i morgon har jag bestämt att jag ska må bra! Viljan kan försätta berg, eller??!!

Idag har jag fått min beställning på hårtoning! Jag har tagit reda på att den toning jag köper hos frisören (Wella color touch) inte finns i Belgien. Så jag letade reda på den internetbutik som har bäst pris och ringde dem och lyckades förhandla mig till bra rabatt och beställde 30 förpackningar plus lite schampo och ”hårjox”. Nu borde jag klara mig i så där… tre år! Ja, jag vet att det låter helknasigt men vill man ha en viss färg (rött) på sitt hår så vill man! Och denna vet jag är bra och passar mitt hår.

T reste till ett supervarmt Bryssel idag igen. Som tur var så blev han uppgraderad till business på flyget pga överbokning. Så fin frukost istället för ingen alls. Sedan har han insett att han är ledig på måndag och vi som trodde han skulle åka ner på söndag! Så det blir nästan långhelg igen då han ju kommer hem på onsdag för att ha möten i Eskilstuna torsdag och fredag.

För er som undrar hur det gått med den övergivna bilen så har den numera Polis tape runt sit och är helt sönderslagen… så onödigt.

Annons

2 svar to “Är och förblir rödhårig!!!”

  1. annieverse Says:

    Haha, jag bunkrar jag med, fast inte hårtoning (men det kanske jag skulle förresten…) utan olika mjölsorter och brödmixer – den indiska varianten på västerländskt bröd är ingen höjdare! Jisses vad jag kommer att sakna det tyska brödet…

    • Brysselkakan Says:

      Jo, det finns mer som ska bunkras! O´boy, mitt favorit knäckebröd, te, skorpor och tvättmedel (T är tokallergisk mot parfymerat tvättmedel och det ska tydligen vara dyrt med parfymfria i Belgien). Som tur är för mig så kommer det åka folk från Sverige då och då till T:s jobb så jag kan be dem ta med. Värre till Indien kan jag tänka mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: