Ännu fler lådor!

Vår nya tavla!

Vår nya tavla!

Solen skiner idag igen och jag har just varit ute på min morgonrunda, en timme rask gång i skogen! Härligt men redan svettigt!

J och jag tog tag i hans rum igår… gick igenom alla kläder, packade alla hans Manga-böcker (vilket inte är så lite! Det blev 6 lådor!) och slängde lite. Allt är inte klart men inte mycket kvar. Sedan avslutade vi dagen med varsin stor tallrik svenska jordgubbar och mjölk. Supergott!

Vi beställde också en förstoring av ett av J:s foton, det ska bli spännande att se denna bild i 120 cm * 80 cm! Han är så duktig på att fota och det blir kul att ha ett av hans alster på väggen. Vi ska hänga den på väggen i trappen ner från övervåningen, man kommer se den från trappen och vardagsrummet! Ni som bor där vi bor nu känner nog igen bilen från i vintras.

Grannarna C och H var här och sa hejdå igår, de är på Öland hela sommaren. Kändes lite vemodigt… och plötsligt insåg jag att det kommer kännas så flera gånger den närmaste tiden. För att inte tala om när vi ska säga hejdå till våra söner A och V…

28 dagar kvar så fullfart framåt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: