Och dagen fortsatte bra!

Så här härligt silades solen genom träden när jag gick genom Parc de Bruxelles i morse!

Dagen började bra och fortsatte i samma spår! Har hunnit med lite mailande och fixande inför sönernas flytt, ni vet försäkringar, el och sånt. Läst lite, handlade lite till en god sallad som blev kvällsmat. Och så helt plötsligt vid 14.00 kliver T in genom dörren. Glad överraskning! Visserligen satt han i möte via telefon men ändå! Nu är det snart dags att landa i soffan för klockan 20.00 är det ju Idol! Jag följer inte mycket på tv:n men Idol följer jag! Slaviskt!

Godiset då? Nja, går väl sådär, vi har inte kunnat låta bli det… men bara smakat lite!

6 svar to “Och dagen fortsatte bra!”

 1. Karin Says:

  vilkrt vackert ljus i parken, jag känner igen mig utefter promenedan

 2. K Says:

  Är du morgonpigg? I så fall skulle vi kunna ta en morgonpromenad istället för fika när det nu blir? Jag brukar gå ut en morgon på helgen (vid 7.30-8.00) samt ibland innan jobbet (vid 6.30) om vädret är OK.

  • Brysselkakan Says:

   Jag brukar gå från vår lägenhet vid 07:30-07:40 och gå upp mot Parc de Bruxelles, men på vardagar. Helgerna blir det tyvärr senare men då ihop med T. Tyvärr kan jag inte vardagar vid 06:30…

 3. Red Fox Says:

  Fin bild! Kanske är det finare på morgonen… annars är det ju rätt så skräpigt där tyvärr… Parken skulle kunna vara så mycket finare om de skötte om den! Det är ju min närmaste park oxå och brukade gå där när benen bar mig. Just nu kan jag bara stappla lite i kvarteret där vi bor.

  • Brysselkakan Says:

   Men… det är ju folk där jämnt och städar… fast jag går ju där mest på morgonen och då kanske det städas upp, men jag upplever inte den som skräpig direkt. Fast jag kanske bara inte ser det, får tänka på det i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: