Varför gör jag så här?

Sedan vi flyttade hit ner till Bryssel och numera är tre istället för fem så har ju till exempel tvättmängden minska. Betydligt!

Så varför blir det högar? Varför kan jag inte ta hand om den rena tvätten direkt? Varje gång jag vikt och fått in allt i garderoberna tänker jag att nästa gång ska jag ta det direkt! Det tar ju ingen tid då! Men så fort jag tänkt det har jag tydligen glömt det… för trots att vi bara ät tre lyckas jag fixa högar av ren tvätt… visserligen betydligt mindre nuförtiden men ändå..

Och mer snurrar just i tvättmaskinen och tumlaren...

När ska jag lära mig! Varför gör jag så här?

Idag har jag T hemma, han har dragits med rethosta några dagar och igår kom han hem från jobbet med feber… så idag tog han sovmorgon och jobbar hemifrån. Det blir ju lite lugnare så! Visserligen önskar jag honom frisk men lite mysigt att ha honom hemma, det har ju inte varit så mycket av det på sista tiden ;-)

Annons

10 svar to “Varför gör jag så här?”

 1. Miss Marie Says:

  Skönt med maken hemma! Lite feber o rethosta har ju ingen dött av, så håll honom hemma så länge som möjligt! ;)

  • Brysselkakan Says:

   Ja, jag hoppas på i morgon oxå för då är sonen ledig så jag behöver inte gå upp 6.20 och det vore ju skönt att slippa vakna av att maken går upp!
   Och lite hosta och feber ha ringen dött av! Men när det gäller sjuka män undrar man…

 2. Annika Says:

  Ja, jag kan skriva undet på de där med tvätten, och vi är också bara tre. DET blir alltid högar även fast jag tycker att jag tvättar undan…
  ALLTID!!
  Maken får krya på sig, och jag kan förstå att du tycker det är lite extra mysigt att hon honom hemma även om han jobbar. Peter jobbar också hemifrån idag i snön…

  • Brysselkakan Says:

   Det där med tvätten är nog allas problem, eller finns det någon som gör allt direkt? Jo, jag vet några som nog gör det men inga bevis!

   Vi får njuta både du och jag av att ha våra män hemma idag då! Jag pussar lite på min då och då, kanske gör att han frisknar till fortare!

 3. jaglovisa Says:

  Jag gör likadant ibland. Det värsta tycker jag är att det blir mycket mera skrynkligt om det får ligga istället för att man viker det direkt …
  Ja, klokheten kommer ofta efter … ;)

 4. Brysselkakan Says:

  jaglovisa:
  Jag vet… tar det i morgon, nog med sorterande idag!

 5. Malin Says:

  Här växer den rena tvätthögen med blixtens hastighet. Ibland går det så långt att barnen går in i tvättstugan för att hämta rena kläder i stället för sina garderober…
  Vi har enorma mängder med tvätt och jag tycker att det år såååå tråkigt att ta hand om den rena tvätten, det tar tid och man blir aldrig klar för att tvättmaskinen går i ett.

  • Brysselkakan Says:

   Ungefär som jag hade det när vi var fem, när vi bodde i Sverige… Skittråkigt… strumporna öste jag bara en stor låda så fick var och en leta i den, orkade inte ens para ihop dem!
   Lite bättre nu men inte skärper jag mig för det ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: