Brysselwood

Ska snart ju till Los Angeles och kan själv spana in Hollywood skylten men just denna veckan känns det som jag är mer i ”Brysselwood”. Det pågår nämligen filminspelning i en av lägenheterna på vår gård! Säkert kända belgiska skådisar men jag har absolut ingen aning!

Mycket saker har de och den redan välfyllda innergården är ännu mer full av saker. Och detta är inte allt för ute på gatan står 5-6 lastbilar med saker och loger.

Starka lampor att lysa upp med behövs tydligen när man gör film.

Kolla en skådis! Är det detta som kallas pudra näsan?

Och mat! Klart alla inblandade behöver mat! För många är de!

12 svar to “Brysselwood”

 1. Elisabeth Says:

  Bara ett kort hej! Jättekul att läsa din blogg, jag tittar ofta in. Flyttar snart till Bryssel och gillar att läsa din betraktelser.

  • Brysselkakan Says:

   Åhhh! En svensk till i Bryssel! När flyttar du hit? Varför? Ska du jobba eller leva lyxliv som jag gör? Tusen frågor som du ser!

   • Elisabeth Says:

    I augusti, pga av min man (såklart). Tänkte leva lyxliv ett tag, sen får vi se. Har 3 relativt små barn (i jämförelse med dina) som skall tas om hand om också :)

 2. Brysselkakan Says:

  Elisabeth:
  Så var ska ni bo? I stan eller utanför? Waterloo? Vart ska barnen gå i skolan om de har ålder för det?
  Behöver du råd eller tips är det bara att hojta till här!

  • Elisabeth Says:

   Inte i Waterloo, det blir i Kraainem som ligger ganska nära Brittiska skolan i Tervueren där barnen kommer att gå (5,7,9 år). Tack för din omtanke, jag kommer säkert ”hojta”.

   • Brysselkakan Says:

    Eftersom vi bor mitt i stan har jag noll koll på det området… T har några kollegor som bor där tror jag men inga vi umgås med. Säkert jättebra att bo där ;-)
    Glöm nu inte att hojta om du behöver!!!

 3. petchie Says:

  Oh, vad kul med en ny brysselsvensk!
  Och så spännande med Brysselwood ;-) Synd att varken du eller jag känner till några belgiska filmstjärnor (om man inte räknar Jean-Claude så klart, ha ha).

  • Brysselkakan Says:

   Det blir mer film och skådisar idag, de börjar så smått anlända nu. Fast Jean-Claude vet jag ju inte ens vem det är ;-) Ja, nu brysselsvensk är spännande!

 4. petchie Says:

  Jean-Claude Van Damme? Belgiens stolta export till Hollywood men han är väl typ c-skådis (nuförtiden iaf) ;-) Hans genre är samma som Sylvester Stallones och Dolph Lundgrens så jag förstår om du inte känner till honom (kan inte påstå att jag har sett en enda av hans filmer…). När jag hade belgisk tv (har ju inga tv-kanaler nuförtiden) verkade det som de visade minst en JCVD-film i veckan, minst!!

 5. Elisabeth Says:

  Kan jag mejla dig privat också? Hittar ingen länk till en mejladress här på din blogg.

  • Brysselkakan Says:

   Det är ett medvetet val att inte visa min mail här, precis som jag inte avslöjar vad jag heter. Jag har din mail så jag skickar dig ett mail så får du min adress!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: