Feber och en cykel

Lagom till T anlände till sitt resmål i Tyskland i går slog feber och dunderförkylning till… Han tålde väl inte att det var betydligt varmare än här. I alla fall så är någon tysk förkylningsmedicin inköpt och sedan hoppas jag att han sovit bort det värsta i natt.

Om inte så lär han få en ensam helg på ett hotellrum i Bryssel. Stackars honom… Hem kommer han inte förrän på måndag kväll på grund av viktiga möten i Bryssel på måndag. Och så ska han ju leverera en styck cykel som han med sig ner i bilen, den är Petchies som han hämtade upp hos hennes far i Skåne på vägen ner.

Som tur är så la sig inte snön i går och det ända som ven runt i luften i natt var löv. Fy sjutton vad det blåste ett tag!

4 svar to “Feber och en cykel”

 1. My Says:

  Ischlo, blåst… Här är det blåst och minusgrader idag, brrrr. Fryser ju fingarna av sig när man ska lämna liten på dagis. :P

  Håller tummarna att T repar sig snabbt. Inge kul att vara förkyld, speciellt om man är på resa, själv. :(

  • Brysselkakan Says:

   Inte minus här men bara +1, ska ut på PW nu så det får bli mössa på idag.
   T är van vid att vara sjuk när han reser, har liksom hänt förr lite här och där på vårt jordklot. Men jag hoppas också han är piggare idag.

 2. petchie Says:

  Ni är så fantastiskt snälla som ställde upp och fixade att jag fick cykeln till Bryssel!! Den är nu levererad, och T verkade ganska så kry. Inget roligt golfväder den här helgen…
  Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: