Även de flyger som vanligt folk

När T flög hem från Bryssel sent i måndags kväll satt alla och väntade att planet skulle börja röra på sig. Då kör en bil fram, ur kliver två livvakter och så prins Carl Philip! Han satt bredvid T, visserligen med en livvakt mellan men ändå.

Tydligen hade han varit i Afghanistan och besökt de svenska trupperna där. När de landade på Bromma fick alla sitta kvar, en bil kördes fram och prinsen och livvakterna klev av först och försvann iväg snabbt.

T:s kommentar:
– En finnig ung man!

Annons

2 svar to “Även de flyger som vanligt folk”

  1. Camilla Says:

    Häftigt ressällskap! :) Vår dotter borta i Skottland hade också häftigt besök i början av oktober. Dottern jobbar för universitetet i Aberdeen och där var det då invigning av det nya och jättefina biblioteket (ritad av danska arkitekter och verkligen snyggt). Då kom självaste Queen Elisabeth och Prins Philip och invigde biblioteket. Dottern hade turen av bli en av lyckligt nio utvalda studeranden där som helt på niomannahand (plus en massa livvakter då) fick ta i hand och prata med dessa två väldigt trevliga människor en god stund. Helt ofattbart att hon har fått träffa Drottningen! Prinsen hade varit en riktigt skämtsam typ.

    Och klart att vi vill veta modell av köksbänk! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: