Trodde att det var sånt här man skulle slippa med en silikonform…

Det gick i alla fall rädda så pass mycket att vi har något att bjuda eftermiddagens fikagäster på!
Gilla detta:
Gilla Laddar in …
Relaterade
This entry was posted on 09 mars 2013 at 12:06 and is filed under (3) Mars 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
09 mars 2013 kl. 15:18 |
Haha, man ska inte tro på sådana där nymodigheter. Hederligt papper är banne mig det enda som fungerar.
09 mars 2013 kl. 16:21 |
Men första gången funkade den bra… Kanske engångsprodukt ;-)
Vi gillar inte skorpmjöl, körde med kokos men J tycker det blir för sött så då tänkte vi att detta kanske är lösningen.
09 mars 2013 kl. 16:43 |
Jag brukar pensla min med neutral olja och då lossnar allt finfint. Testa det!
09 mars 2013 kl. 16:50 |
Ja, får nog göra det nästa gång men det konstiga är att kakan J bakade tidigare i veckan lossnade hur lätt som helst.