Men något har hänt…

Pinterest har länge varit min stora källa till inspiration. Bra sätt att få tiden att gå om man inte har något speciellt för sig. Samla på bilder, lite som jag gjorde förr men då klippte jag ut ur tidningar och la i mappar, nu pinnar jag bara bilderna och lägger dem även nu i mappar men digitala sådana.

Untitled-1 copy

Men nu då… Alltså något har hänt med hur Pinterest väljer vad som ska komma i mitt flöde. Pinna jag EN bild med ett ordspråk på så bokstavligen drunknar jag i ordspråk och inte en enda inredningsbild så långt ögat når. Eller en träningsbild, samma sak där. Pinnar jag sedan några inredningsbilder så blir följde inte det samma.
Så något har helt klart hänt med Pinterest och just nu gör det att jag väljer att inte pinna bilder jag kanske egentligen vill göra det med för det är rätt irriterande när flödet plötsligt bara består av en sorts bilder.
Och jo, jag har prövat att stänga av det som kallas ”Utvald för dig-pins” men då händer det inte så mycket alls med flödet, inga nya bilder på flera dagar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: