Våren är här!

Så har två tredjedelar av april gått och jag tror banne mig att vi kan säga att våren är här nu!
Påskhelgen bjöd på värme och sol! Det var upp mot +20 där vi var och plötsligt såg man folk i shorts!

Så vi fixade lite
Helgen innan påsk var äldste sonen här, lite jobb i Eskilstuna på fredagen och så stannade han över helgen. Och vi passade på att bygga en hållare för katternas vattenskålar. De sitter i fönstret och dricker men på sista tiden har Kyros börjat välta ner skålarna så något måste göras. Plus att just han är så stor nu att det är bökigt för honom med en skål på golvet.
Och det verkar som att katterna gillar det!

Loppisfynd
Under pandemin sattes allt fyndande på loppis mer eller mindre på paus för mig, kände mig inte bekväm med att vara så nära folk. Men nu försöker jag hitta tillbaka till att besöka vissa ställen mer regelbundet.
Och ibland blir det fynd!

Funkar ju det med
Skrattade lite åt äldste sonen när han dök upp här och inser att han packat sina saker i sin rosa kundkorg istället för en väska. Men det funkar ju det med!

Och så påsken då
Hade ni en fin påsk? Vi for till mellansonen i Linköping. På schemat stod att fixa några saker på hans båt, den ska säljas så lite som måste göras innan dess. Plus att sonen från idag mer eller mindre bygger mässmontrar lite här och där i världen fram till slutet av juli.
Förutom båten hann vi också med att lägga trallgolv på hans balkong, gick fort men den är ju inte så stor! Och medans T och sonen gjorde det så bakade jag pizza.
Och så tog vi bort alla kvarts lister vid golvet mot garderoberna i hans hall och satte vanliga vita golvlister istället. Just det glömde jag ta bilder på.

Märkligt
När äldste sonen var här uppe tittade vi ihop med honom på fyra lägenheter, han och flickvännen kommer på sikt lämna Växjö och flytta upp hit. Så bostad ska fixas. En var för liten, en var i fel område, en hade på tok för litet badrum men den sista var toppen. Lite samtal fram och tillbaka med mäklaren. Familjen som säljer har inte bråttom och lägenheten ligger inte officiellt ute än. Sonen och mäklaren ska hålla kontakt framöver.
Så ni kan ju gissa att vi blev rejält förvånade när det i går uppdagades att den sålts. Utan att mäklaren ens gett vår son en chans att agera på det.
Riktigt dåligt av mäklaren, tycker vi.

Idag borde jag nog ta tag i att rensa bort gamla vissna växter i rabatten längs vår terrass, solen skiner så bara att passa på!
T har möte med ledningen på jobbet hela veckan så kom hem sent igår och stannar över natt i Eskilstuna i kväll, så med andra ord är jag själv.
Har sovit så dåligt på sistone så denna veckan bestämde jag mig för att sova längre varje morgon, passar bra när skolbarnen på skolan mittemot har påsklov och det är tystare på mornarna!
Avslutar med en bild på Kyros, han har gömt sig! Tror han!

Annons

2 svar to “Våren är här!”

 1. Annika Says:

  Ja, verkligen DÅLIGT av mäklaren att inte höra av sig till din son och hans tjej innan den bostaden såldes. De var ju så uppenbart intresserade. Uselt jobb av den mäklaren.
  Men vad roligt att du snart får din äldste son i närheten. Härligt!!
  Hoppas att de snart hittar ett bra boende i närheten av er med en bättre mäklare.

  Det är bra, sov ut när du kan! Sover också uselt så jag vet hur det är.

  Sen, vilket loppisfynd!! SÅ snyggt!!

  OCH så äntligen VÅR!! YAY!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, riktigt dåligt och jag kan inte riktigt släppa det, men vet jag inte kan göra något åt det. Men vi får hoppas att något ännu bättre dyker upp snart istället!

   Sömn… vet att du också sover dåligt så du om någon vet vilken kamp det är.

   Japp, vår och idag hade jag för mycket kläder på mig när jag åkte och handlade, genomsvettig innan jag var hemma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: