Vår resa, del 3

Sista augusti och det känns som sommaren är på väg bort, tyvärr. Men här hos oss har vi ett stort projekt som drar igång i morgon: att måla om hela lägenheten åt äldste sonen och hans R. Sonen är redan på plats och idag köpte jag all färg.
I morgon smäller det!

Vår resa då. Det som skulle vara två och en halv dag i Boston med omnejd blev knappt en pga Covid… Och eftersom vi kände att vi borde hålla distans fick det bli saker utomhus. Så efter frukost snirklade vi oss in till centrala Boston via små gator, bland fina villor och parker. Det blev ett stopp på vägen för T behövde tydligen köpa en massa grepp till sina golfklubbor. Vi strosade runt i en smällvarm stad, åt god mat i China-town, kollade in några sevärdheter, åt god glass och sedan tillbaka till bilen och mot nästa hotell.
Givetvis så åkte med valet att inte åka motorväg. Så genom fina villakvarter, längs parker och golfbanor tog vi oss ut ur Boston mitt i värsta rusningstrafiken. Men det var inga köer där vi körde! Dock desto mer på motorvägen, den åkte vi under eller över ett par gånger.
Innan vi kom till nästa hotell hann vi med ett stopp på en outlet för lite inköp av kläder till T. Vi klev in i butiken fem minuter innan de stängde och slapp trängas bland folk!
Kvällen avslutades med middag på en klassisk diner. Helt ok!

Nu ska jag fixa middag och sedan ska det, för min del, bli en lugn kväll så jag kan samla energi inför morgondagen för då blir det måla av!

Annons

4 svar to “Vår resa, del 3”

 1. Stella i Italien Says:

  Vilka hàrliga bilder! Ankfamiljen! och biblioteket på gräsmattan ! och…. Ja du milde, jag fick sådan otrolig lust att resa till Boston.
  Lycka till med måleriarbetet!
  Stella

  • Brysselkakan Says:

   Ja, Boston är en fin och mysig stad! Vi kunde inte utforska som vi ville pga av att vi ville hålla avstånd då vi inte riktigt visste om vi var smittbärande eller inte.
   Måleriet pågår!

 2. Annika Says:

  ÄLSKAR Boston! Skulle kunna bo där. Återigen, att ni fick COVID!! What a piece of SHIT ändå. För trötta och hängiga för at riktigt kunna ta in allt, antar jag. Men fotona är så fina så jag förstår att ni njöt så mkt ni orkade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: