En vanlig söndag

Sitter i soffan och njuter efter en god traditionell (i alla fall för vår familj) söndagsmiddag: PizzaHut! Vi testade deras nya påhitt som jag inte tror finns i Sverige ännu: Cheese’n Dip Pizza! Det sitter små korvar av bröd fyllda med ost runt hela pizzan och så får man med dippsåser. Den var väldigt god och jag tror vår son A skulle gilla den för han älskar kanterna på pizzan!

Cheese'n Dip Pizza

Cheese'n Dip Pizza

Annars är det en helt vanlig söndag: T jobbar och J gör läxor! Fast vädret är underbart, vi hade frost i morse men solen har skinit hela dagen från en blå himmel och T och jag har redan gått en timme på morgonen och ska snart går en gång till. Själv har jag hunnit med en massa saker som samlat på sig: Vikt tvätt, plockat ner parasollerna till garaget, tagit fram lite vantar och sorterat lite papper som vuxit på hög. Skönt!

Annons

2 svar to “En vanlig söndag”

  1. Mari Wahlqvist Says:

    Hej på er! Här hemma har vi höststädat i trädgården hela dagen.
    Sedan städat garderober och gått igenom kläder och åter kläder. Nästa helg är det dax för barnbasar i Rönneberga och då ska vi vara med och sälja av leksaker och för små kläder. Solen har visat sig av och till idag men det har varit ganska kallt. Igår regnade det hela dagen så då åkte vi till Lasse Åbergs museum och det var jättekul.
    Må så gott och hälsa alla!
    Mvh Mari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: