Regn idag…

Idag vaknade vi av spöregn… så av svärföräldrarnas tänkta resa till Brygge blev det inget. Istället for vi till IKEA och köpte hyllplan till J:s bokhylla och Neuhaus chokladoutlet och åt tills vi mådde illa! Sedan hämtade vi J på hans skola och farmor och farfar fick se var han går i skolan. Svärmor lagade middag av kött köpt av slaktaren som ligger precis utanför vår port. Gryta på nötkött till alla och kyckling till mig. Hela kalaset gick på, håll i er, 3,20 €!!! Får nog handla där framöver!

T kom välbehållen till Kina och bor tydligen på ett sjustjärnigt hotell, entrén var som en fotbollsplan med 30 meter i takhöjd, allt i marmor, tre tv-apparater i hans rum varav en i duschen. Allt detta för den enorma summan av ca 500 kr/natt! Helt absurt!

I morgon klockan 05.15 hämtar taxin svärföräldrarna för färd hemåt och jag hoppas jag sover gott då! Just nu packar de och solen håller på att bryta igenom, hoppas det blir fint i morgon igen!

Glömde en viktig sak: Jag köpte en cykelhjälm idag också, något som jag lovat J för han vill inte ha sin mamma cyklande i Bryssel utan hjälm. Helt logiskt när han själv varit med om en krock mellan sig på cykel och en bil för några år sedan. Då gick allt bra och han hade så klart hjälm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: