Puh! Vi valde rätt dag!

Den 25 april åker vi ju till London och hem den 28 april igen. Och vilken tur att vi åker hem den dagen! För dagen därpå, den 29 april, ska det visst vara ett stort bröllop i London. Någon prins som ska gifta sig sägs det, vilket jag missat helt ;-) Puh! Inte vill vi trängas bland miljoner bröllopstokiga engelsmän!

6 svar to “Puh! Vi valde rätt dag!”

 1. anna of sweden Says:

  :)

 2. Annika Says:

  Absolut INTE!! Det lär ju vara CRAZY nog som det är iaf.
  RÄTT val!

 3. Asa Möllerstedt-Portz Says:

  Jag kommer ihag (?!) när vi var och tagluffade för….. herregud, TRETTIO ar sedan (det kan man ju egentligen inte berätta för nagon!) och Diana och Charles skulle till att gifta sig. Det var i Grekland, jag tror pa Paros. Där var ALLA engelsmän/kvinnnor rosa i skinnet, permanent berusade och alltid utrustade med en vimpel eller dylikt med brudparet pa. Ju närmare dagen kom desto mer exalterade blev de; och pa dagen D flippade de ur totalt! Tur att ni aker hem i tid….

  • Brysselkakan Says:

   Ja, tur för oss! Det jag är mest förvånad över är att jag inte fattat detta förrän igår och att vi fått tag i bra hotell till bra pris! Men det kanske är som i Stockholm vid kronprinsessans bröllop; det blev inte så många turister som de trodde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: