Tack Annelie!

Idag tog jag tag i problemet med bokföringsprogrammet. Ni kan ju kanske ana den ångest jag känt över detta under helgen men har ihärdigt skjutit det framför mig. Att inte kunna öppna backup-filen för 3,5 års bokföring och inte heller kunna ladda ner senaste versionen av programmet kan få vem som helst att lätt hålla sig för skratt…

Ringde till Visma SPCS:s support och fick tala med en jättetrevlig tjej som heter Annelie. Efter lite frågor kom hon fram till att jag först och främst skulle ladda ner senaste versionen och hon mailade mig länken. Under tiden försäkrade hon mig att det är lugnt, vi löser detta ihop och om inte så löser de det åt mig hos dem. Bara de orden gjorde mig lugn!

Så med senaste versionen i datorn letade jag för sjuttioelfte gången upp säkerhetskopian och vips så var jag inne i programmet och allt fanns där!

Så Annelie, tusen miljoner stjärntals tack till dig! För även om du bara gjorde ditt jobb så har du räddat min dag, nä hela min vecka!

Annons

2 svar to “Tack Annelie!”

  1. Swedish Army Wife Says:

    Fy fasen, jag förstår din ångest! Vilken tur att det gick att lösa :)

    • Brysselkakan Says:

      Ja, alla som någon gång sysslat med bokföring förstår nog den milt sagt lätta panik jag kände! Lättnaden är total, och nu ska jag ”bara” göra klart bokföringen oxå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: