Blir nog återigen en lång dag

Ett dygn sedan vi kom hem och jetlagen är milt sagt svår. Höll mig vaken till 21.30 igår kväll men då hade jag fått vara stående sista timmen för att inte somna sittandes. Det var inte många sekunder mellan att jag hamnade på kudden och att jag sov. Men så hade jag ju varit vaken nästan 35 timmar med enbart en timmes sömn under den tiden.

Vaknade av T:s larm vid 07.00 och mer eller mindre gick i sömnen till toa och där inser jag att jag har enormt ont i ryggen… Pallrar mig tillbaka till sängen och med stor möda lyckas jag lägga mig på spikmattan. Och med T:s hjälp få bort spikmattan 20 minuter senare. Sedan somnade jag igen och vaknade 09.20 av att A ringer från Köpenhamn. Hans flyg från Sydafrika hade just landat och han behövde hjälp med tågtider. Jag var så trött och groggy så han nog tyckte jag mest svamlade.

Nu har jag i alla fall pallrat mig runt på en PW, inga hastighetsrekord i dag inte! Första omgången tvätt snurrar i maskinen och jag borde helt klart börja klippa gräset.
Ryggen då? Jo, den känns OK men just gräsklippning är kanske ingen höjdare idag men det måste göras och T kan inte alls på grund av allergi. Det är bara att bita ihop och sedan bryta ihop!

Annons

2 svar to “Blir nog återigen en lång dag”

  1. my Says:

    Skickar lite styrkekramar till dig här nerifrån Skåne! Hoppas dygnet vänder sig rätt snabbt så att du kan njuta av den allt finare sommaren vi verkar få (om det inte blir som vanligt och den försvinner nu snart lagom till midsommar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: