Tur och retur

Gårdagen var tänkt att vara en lugn dag, lite strosande i NYC, lite lunch på en bänk i solen i Central Park och sedan ta oss ut till flygfältet och checka in på det sista hotellet innan vi far hem i eftermiddag.

Och det började hur bra som helst! Frukost, några inköp till T och sedan lunch på en parkbänk med mat från Whole Food. Mina rester gav jag till en kvinna med sitt liv i en kundvagn och hon blev glad!

Foto 2015-11-09 14 14 35

Sedan gick vi till tågstationen, köpte biljett och klev på tåget. Otroligt rörigt och absolut inga skyltar och magkänslan var mer ”blev det här rätt”?
Och en station för sent inser vi att vi sitter på ett expresståg, visserligen går det åt rätt håll men det stannar inte i Newark… Utan express till Princeton!

Foto 2015-11-09 17 33 10

Nu är det också mörkt ute och man ser ju inte var man är. Vi får, som tur är, hjälp av två kvinnor som letar tider och stationer i någon tåg-app. Och så kliver vi av i Princeton men strikta order att gå ner, gå under spåret och över på andra sidan. Där möter vi en trevlig kvinna som ska till Newark också och hon har koll på tågen. Det vi ska med är försenat men det är även tåget innan så 40 minuters väntan bli bara 15 och det är också ett expresståg men till Newark!

Foto 2015-11-09 18 07 12

Till slut är vi på hotellet, hungriga och sådär två timmar senare än tänkt men det gick ingen nöd på oss och vi fick samtala med trevliga människor vi aldrig mött om inte detta hänt.

Straxt dags för en sen frukost sedan har vi några timmar som vi tänkte spendera i Jersey Garden Outlet innan vi tar bussen till flygplatsen och ska flyga hem.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: