Det blåser

Sitter i soffan och hör hur vinden viner ute, det slår i köksfläkten och rasslar i träden. I alla fall soligt ute. Tydligen vankas skitväder framöver och till och med snö… V, som ska till Gotland med flickvän och svärföräldrar, misstänker att han kommer få skotta snö.
Det blir vad det blir!

Vi sålde V:s gamla bil igår, nog den snabbaste försäljning av bil någonsin i vår familj! Tog mindre än 24 timmar från att annonsen låg på Blocket tills den rullade iväg med ny ägare. Och V blev bokstavligen nedringd, lite besvärligt när han också har galet mycket på jobbet just nu. Men nu är den såld!

Har suttit med inköpslistan inför påskhelgen, tydligen måste man ju äta och då måste mat planeras. Min absolut värsta gren… Men nu är det gjort. Vi får finbesök då äldste sonen kommer tillbaka från US på torsdag och landar på Arlanda, han ska också hämta sin nya bil här i stan, och yngste sonen kommer med tåget samma dag. Sedan far de ju hem ihop i den nya bilen!

Men nu ska jag kliva ur mjukisbyxorna och i jeansen, köra in till stan och lämna/hämta böcker på biblioteket. Tror jag ska ordna inköp av öl till helgen också när jag ändå är där.

Annons

2 svar to “Det blåser”

  1. Carola Says:

    Önskar dig och familjen en riktigt trevlig påskhelg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: